Victoria's Secret-modell legger opp av religiøse grunner

I 2009 ble Kylie Bisutti (21) Victoria's Secret-modell. Nå setter den kristne troen en stopper for hennes vider undertøyskarriere.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Å være en av Victoria's Secrets modeller er en av verdens mest ettertraktede modelljobb. Noen av kriteriene for å bli tatt inn i stallen til undertøysgiganten Victoria’s Secret er energi, eleganse og en perfekt kropp og kun et fåtall får prøve seg. Det er derfor en overraskelse at Kylie Busitti, som ganske nylig slapp gjennom nåløyet, gir seg allerede etter noen få show.

– Det er bare mannen min som får se kroppen min. Den er hellig, sier hun til Vogue, og legger til:

– Jeg har en del yngre, kristne jenter som ser opp til meg, og jeg har ikke lyst til å være en rollemodell som viser at det er greit å vise seg i undertøy for gutter.

LES OGSÅ: Motebransjen: – Fam kan lykkes i utlandet

Bisutti har kun vært en av «Victorias engler» og kollega av supermodeller som Miranda Kerr, Adriana Lima, Karolina Kurkova og Gisele Bündchen siden 2009.

Hun fikk jobben etter å ha slått ut over titusen påmeldte jenter i den årlige modellkonkurransen til et av verdens mest profilerte undertøyprodusenter.

Tre år senere viser det seg at drømmejobben ikke var slik hun så for seg, selv om det å være en av Victoria's Secrets modeller var en av hennes største ønsker og det eneste målet hun hadde bestemt seg for å nå karrieremessig.

– Jeg likte jobben min godt og jeg hadde det veldig gøy mens det sto på, men jo mer jeg jobbet kun iført undertøy, jo mer ukomfortabel ble jeg. Det handler om min religiøse tro, sier hun til Fox News og legger til:

– Etter å ha lest mye i bibelen ble jeg overbevist.

Busitti mener modellbransjen er en vanskelig industri å forholde seg til uten å gå på akkord med seg selv.

– Det er fristende bransje, men skilsmissetallene i Amerika er så høye nå og jeg vil gjøre det jeg kan for ekteskapet mitt, sier hun.

Busitti kommer til å fortsette som modell, men vi kommer ikke til å se den amerikanske skjønnheten i undertøy igjen.

LES OGSÅ: Vinn produkter fra Dior

Publisert: