Kjendisene elsker skinnkjolen

Kjendisene går høsten i møte med en sprek skinnkjole.

Cathrine Elnan
Publisert:

Det nærmer seg høst, og hvis du skal gjøre en gardeobeinvestering allerede nå kan det lønne seg å gå for skinn eller skinnimitasjoner. Skinnplaggene er en gjenganger både i butikkhyllene, på kjendisene og høstens catwalker.

Den klassiske skinnjakken er alltid aktuell når høsten kommer, og det gjelder selvsagt i år også. Men det kommer også trendy skinnplagg i andre varianter. I fjor ble den røde skinnbuksen svært populær, spesielt etter at Kate Bosworth og mange hippe bloggere dukket opp med det tettsittende plagget.

I år er det først og fremst skinnkjolene som markerer seg på trendfronten, og de kan både være knallfarget eller i den klassiske fargen sort.

Liker du rød leppestift?Slik finner du den riktige nyansen!

Slik bruker du trenden

Skinnkjoler er ofte noe man forbinder som hardt, sexy og rocka, men man kan også bruke plagget uten å se ut som en provokativ motorsykkelbabe. Du kan gjøre som Blake Lively, og velge en knallfarget, knelang skinnkjole.

Et annet tips er å gå for en myk skinnkjole med klassisk snitt og rene linjer, som Nicole Richie gjør. For å gjøre plagget hakket mer elegant kan du gjerne kombinere med pumps og en enkel veske. Hvis du syns en skinnkjole blir for mye av det gode, kan du satse på kjole med skinndetaljer.

Relevante artikler videre:

Bli inspirert av stjernene!Stjel stilen til Diane Kruger

Lyst på sotede øyne?Følg vår guide her

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Publisert: