Isabella Löwengrip om: Å bli eldre, smellen og den store kjærligheten

DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Isabella Löwengrip er stormforelsket i kjæresten Paul Sundvik. Foto: Privat/@isabellalowengrip

– Å våge og treffe noen som er lik seg selv er et godt tips. Det er enklere å være like, sier en stormforelsket Isabella «Blondinbella» Löwengrip (29) til MinMote. Nå vil hun ha flere barn. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Isabella Löwengrip sitter hjemme i sitt nye hus på Lidingö utenfor Stockholm, hvor kjæresten Paul Sundvik (52) nettopp har flyttet inn, da MinMote snakker med henne på telefon.

– Det ble litt sånn, «nu kör vi», sier Löwengrip om den nye samboeren og ler, før hun legger til:

– Det har vært så enkelt. Jeg trodde det skulle være et større steg. Vi krasjer ikke på noen måter. Det har ikke vært spørsmål som «jasså, har du så mange sko?» eller «så det er dette du vil ha i kjøleskapet». Alt har gått smidig og fint. Å våge og treffe noen som er lik seg selv er et godt tips. Det er enklere å være like.
Nå er hun stormforelsket i det hun omtaler som sitt livs store kjærlighet.


– Vi har ikke vært fra hverandre i mer enn 24 timer på tre måneder.

Hun beskriver sin utkårede som ekstremt kreativ og lidenskapelig.

– Det har gått fort og vært veldig intensivt. Men det har vært heftig å treffe noen der man virkelig blir et team og kan pushe hverandre, sier Löwengrip om sin nye «sambo».

Hun mener de to er like i måten de ser på verden, at de har mye energi og livsglede, samtidig som de genuint unner hverandre alt godt.

– Det er ingen spisse albuer, sier hun.

Liker å bli eldre

I oktober fyller hun 30 år – et tall som tidligere skremte henne.

– I begynnelsen var jeg stresset over det. Nå har jeg tatt med meg erfaringene mine til en større trygghet. Jeg har fått bedre selvtillit, sier hun.

Med flere selskaper, et giftermål, to barn og en skilsmisse bak seg i en alder av 29 år, føler Löwengrip at tiden har rast av gårde, og at hun knapt har rukket å henge med.

Nesten halve livet har hun delt flittig fra sitt eget liv til følgere og lesere.

– Hvor tok de siste årene veien?, spør hun seg.

Hun forteller videre at hun og kjæresten Paul håper å kunne flytte delvis til Sveits sammen i fremtiden. Nå drømmer hun også om at de to skal utvide familien.

– Jeg er jo fremdeles bare 29 år, og håper at jeg fremdeles kan få barn, selv om man aldri vet sikkert. Jeg tror jeg spurte ham om barn da vi hadde kjent hverandre i to-tre uker. Det er et sånt viktig veiskille det er viktig at man er enige om fra begynnelsen. En deal-breaker, sier hun.

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

Selv om kjærligheten nå smiler til Löwengrip har hun lagt en tøff periode bak seg. Gjennom karrieren hun startet som 16-åring har Löwengrip jobbet med flere store prosjekter. Til slutt måtte hun dra hardt i nødbremsen for å unngå konkurs. Livsverket Löwengrip Beauty ble solgt til norske Dermanor. Selv gikk hun på en smell og ble dypt deprimert.

– I perioden før dette var jeg ganske ulykkelig fordi jeg ikke prioriterte meg selv eller familien, reflekterer hun.

Etter behandling med elektrosjokk ble beskjeden at hun måtte ta det med ro i et år.
– Jeg har måttet bruke tid på å bli kjent med meg selv og hvem jeg er privat. Det har jeg ikke hatt tid til tidligere, sier hun.

Hun har også innsett hva som gjør henne lykkelig.

– Jeg har fått mulighet til å være hjemme, og innsett at man ikke blir lykkelig av å være så travel. Det er det nære som betyr noe.

Etter bråstoppen har hun sammen med venninnen Sheila også startet podkasten «Isabella söker Sheila». Her snakker de åpent om livets opp- og ikke minst nedturer, og det skal være rom for å være ærlig om alt.

Overveldet av podkast

Det er særlig ett tema som er vanskelig for Löwengrip å snakke om: Vennskap.

– Jeg har aldri hatt en stor gjeng. Sånn har det alltid vært for meg.

Hun beskriver tilbakemeldingene hun har fått som overveldende.

– Folk sier også at de vil være vennen min, og mange setter pris på ærligheten og sier de kan kjenne seg igjen.

Særlig det å «peppe» andre kvinner har vært viktig for Löwengrip gjennom karrieren, noe som også er tydelig i podkasten.

– Alt er mulig. Alt går om man vil. Det vil jeg inspirere folk til. Og så at det er helt greit å mislykkes. Alle går igjennom ulike ting på veien, og det må man for å vokse og lære, reflekterer hun.

Når det kommer til fremtidsplaner holder 29-åringen kortene tett til brystet.

– Jeg skal ta det rolig i ett eller to år. Men jeg har jo alltid drømmer som ligger lenger frem i tid, men det er ingenting jeg kan gå ut med.

Tidligere hadde Löwengrip nær 200 reisedøgn i året, egen kokk, makeup-artist og stylist. Hjemmet ble styrt av en personlig assistent, og barna hadde egen barnepasser. Hun måtte også selge sin luksuriøse villa. Nå bruker hun tiden på å leve det hun omtaler som «et vanlig liv».

– Nå gjør jeg vanlige ting. Handler, lager mat, er i parken. Det er sånt jeg dessverre ikke har gjort tidligere. For meg er det morsommere å ha et ekte liv, sier hun og legger til:
– Det er klart at jeg vil ha det enkelt og litt luksuriøst iblant. Jeg vil alltid ha en sunn base, og heller ta en fin reise eller unne meg vaskehjelp. Et mer normalt liv gjør at jeg setter mer pris på det, avslutter hun.

NYHETER

– Jeg vil aldri leve sånn igjen

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.