Dette er kjendisene som påvirker mest

MEKTIG: Kylie Jenner er ifølge Lyst kjendisen som påvirker mest i sosiale medier. Foto: AP.

Kardashian/Jenner-søstre troner listen over årets mest innflytelsesrike kjendiser. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

For å rangere hvilke kjendiser som påvirker oss mest på motefronten lager søkemotoren Lyst årlig listen «Year in Fashion».

I år har de sett på faktorer som hvilke trender som var årets viktigste, hvilke designere og produkter som har vært mest populære og ikke minst hvem som er de globale influencerene som påvirker oss mest.
For å komme frem til hvilken super-influencer som topper listen har Lyst blant annet tatt med faktorer som hvem som har klart å skape mest blest rundt produktene de har postet bilder av og promotert.

Fikk du med deg? Jennifer Lopez bringer tilbake omstridt trusetrend

Helt på toppen av listen ligger Kylie Jenner (21).
Lyst mener 2018 har vært Kylie Jenners år, og trekker frem at hun blant annet er i rute til å bli den yngste selvskapte dollarmilliardæren noensinne. Søkemotoren skriver at søk på antrekk Jenner har hatt på seg har fått en voldsom oppsving, og trekker frem kjolen hun hadde på seg på sin 21-årsdag designet av norske Peter Dundas.

Her er påvirkerlisten fra Lysts' «Year in Fashion»

1. Kylie Jenner
2. Kim Kardashian

Kim Kardashian får æren for å ha gjort sykkelshortsen og logomønsteret fra luksusmerket Fendi supertrendy i året som har gått.

3. Hertuginne Meghan
Hertuginne Meghan skaper en Meghan-effekt verden rundt ifølge søkemotoren. Designerne hun bar i bryllupet har fått en massiv oppsving, ifølge listen. Videre skriver de at et merke kan få 200 prosent flere søk i ukene etter at Meghan har brukt det.

4. Cardi B

5. Beyoncé

6. Serena Williams

7. Chiara Ferragni

8. Blake Lively

9. Rihanna

10. Ariana Grande

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.