Slik blander Olivia Palermo dyrt og billig - sjekk Fashion Week-stilen

Olivia Palermo (26) har mer designerklær enn de fleste kan drømme om, og kombinerer dem gjerne med rimelige kjedeplagg.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Som vanlig har amerikanske Palermo gjestet moteukene i New York, London og Milano den siste måneden. Den usedvanlig velkledde brunetten ble først kjent gjennom MTV-serien «The City», og har siden det tatt på seg en rekke TV-oppdrag og prestisjetunge modelljobber for blant annet Roberto Cavalli.

Det er imidlertid klesstilen som har sikret Palermo en sentral rolle i moteverdenen. Fra å være en ukjent sosietetsjente, er Palermo nå et fast innslag på første rad på de største showene under moteukene - plassene som er holdt av til «kremen» av motebransjen. Olivia Palermo er dessuten et ettertraktet motiv for gatemotefotografene, som foreviger Palermos antrekk dag til dag.

Man skulle kanskje tro at Olivias stilsikkerhet skyldes en garderobe med utelukkende rådyre designerklær. Palermo er imidlertid også en mester i å blande kjedeplagg med eksklusive merker - selv om det selvsagt ikke mangler på designersko og vesker i Olivias samling.

LES OGSÅ:Få stilen til Olivia Palermo på budsjett

minMote har tatt en nærmere kikk på noen av Olivias beste moteøyeblikk hittil på moteukene:

Palermo sørget for å få med seg visningen til en av hertuginne Kates favoritter, nemlig Temperley London, da hun var i den engelske hovedstaden. 26-åringen mikser både mønster og farger på mesterlig vis, og topper det med en smokingjakke fra Tibi.

Selv om Palermo ikke går av veien for å blande dyrt og billig er dette antrekket et eksempel på designerplagg fra topp til tå. Skoene er fra «Sex og singelliv»-Carries favoritt Manolo Blahnik og koster rundt 6000 kroner. Legg også merke til den rosa vesken med Olivias initialer på!

Ifølge Grazia Daily har Olivia landet jobben som amerikanske Tibis nye kampanjepike. Kanskje er det derfor hun har dukket opp en rekke nye plagg derfra de de siste ukene. På vei til Anya Hindmarch viste hun for eksempel fram en ny peplum-bluse med blomstertrykk. Videre holdt Palermo antrekket avslappet, med smale jeans og sort kåpe.

Mens noen fashionistaer sverger til aldri å bruke samme plagg to ganger under en moteuken, har Olivia gått for gjenbruk flere ganger. Denne ganger var det Manolo Blahnik-skoene som fikk sin andre luftetur etter Temperley-visningen. Solbrillene er fra Westward Leaning og koster rundt tusen kroner.

Når det gjelder billigkjeder har Olivia Palermo unektelig en forkjærlighet for britiske Topshop. Blant annet har hun en rekke fuskepelser derfra, som ligger på en tusenlapp i butikken. På Rachel Zoe-visningen i New York holdt hun varmen i en vest, tykk strikkegenser i hvitt og sort og en løstsittende bukse med rette bein. På armen hang en eksklusiv Givenchy-veske, og neglene var lakket i en frekk rødfarge.

På Olivias moteblogg tipses leserne om hvordan de får neglelakken til å sitte på budsjett: «Du trenger ikke gjennomsiktig neglelakk! Bare gå på kjøkkenet og finn fram en olje på sprayflaske - da blir neglene freshe og blanke».

minMote-Sonia var også til stede på New York Fashion Week. Hennes høydepunkter kan du lese om her!

Fashionista Palermo satt selvsagt også på første rad under Topshop-visningen på London Fashion Week. Olivia var friskt antrukket i bukser med sesongens paisley-print og bluse fra nettopp Topshop. Selv om Olivia så like smashing ut som vanlig, koster ikke buksene mer enn 350 kroner og toppen rundt 500 kroner.

Palermo matchet Topshop-antrekket med fuskepels fra Tibi og sorte pumps fra eksklusive Monika Chang. I likhet med på Temperley-showet viste Olivia at hun vet akkurat hvordan man mikser mønster og teksturer uten at det blir for mye.

Olivias store «cat eye»-solbriller er en annen favoritt fra moteukene. På Antonio Berardi-visningen i London gjorde solbrillene det hvite og svarte antrekket hakket mer spennende. Mens Olivia flottet seg på de hotteste visningene, ble det også presentert noen usedvanlig stygge trender på London Fashion Week. Dem kan du se her!

Videre hadde Olivia byttet ut sorte pumps med et par sexy lårhøye støvletter - akkurat slik Pucci viste i sin kolleksjon.

Moteuken i New York bar preg av snøstromen som herjet, noe man også kunne se på gjestene på første rad. På visningen til Noon by Noor valgte Olivia Palermo et av sine favorittplagg - et rustfarget maxi-skjørt. Nok en gang ble sosietetsjenta plassert på første rad, denne gangen i selskap med «Top Model»-dommer og fotograf Nigel Barker og Poppy Delevingne. Fuskepelsvesten er en gammel favoritt som Olivia har blogget om før.

Ikke overraskende var også Palermo en av de viktigste gjestene på selve Tibi-showet i New York. Olivia holdt antrekket helt enkelt med matchende topp og bukser, skinnjakke og sexy ankelstøvletter. Til og med de store gullarmbåndene var tatt av for anledningen.

På Burburry Prorsum-visningen valgte Olivia et damete antrekk med en skjørtelengde ikke alle kler like godt - til rett under knærne. Til det olivengrønne skjørtet hadde hun blått belte og monstret bluse, mens en Armani-jakke holdt på varmen. I typisk Olivia Palermo-ånd spritet hun opp antrekket med en Fendi-veske med neondetaljer og korallfargede negler.

Publisert: