Mine vårfavoritter

silje
Publisert:

VG Helg har intervjuet meg om ti av mine vårfavoritter. Legger ved et utdrag fra intervjuet under, resten kan dere lese i dagens avis.

- Et must i sommer er tresko eller sko med kilehæl. Treskoene fra Jeffrey Campell var så populære at de var utsolgt i USA, men jeg fikk tilslutt tak i de på ebay. Disse skal jeg bruke til korte sommerkjoler eller til den hotte denimtrenden.

- Denim er en av vårens største trender og jeg liker tanken på å bruke denim på denim, gjerne en olaskjorte i lys vask til en mørkere skinny jeans som slutter ved ankelen.

- Store smykker er fortsatt en slager i sommer og jeg ønsker meg spesielt et stort kjede i ulike materialer. Muligens lager jeg meg en variant selv, med lag på lag av forskjellige typer perler, rhinestones, sølv og gullkjeder.

- Jeg har vært på jakt etter den perfekt militærjakken en god stund allerede, men nå tror jeg at jeg har funnet den rette. Jakken styler jeg enten som en kontrast over søte sommerkjoler, til jeans eller tights med et belte i livet.

- Jeg har helt dilla på pasteller om dagen. Er ganske sikker på at det er en reaksjon på alle de mørke vintermånedene. Men husk at det ikke bare trenger å være pasteller i garderoben, pastellfarget øyenskygge er også helt nydelig til sommerbrun hud.

- Prøv noe nytt denne våren! Selv har jeg anskaffet meg en korallfarget leppestift, som jeg tror blir veldig fin når jeg får meg litt farge i ansiktet.

- Denne våren skal undertøyet synes, og gjerne være utenpå tøyet. Selv satser jeg på en bh med blondekant som såvidt synes, eller et lekkert korsett som kun skimtes under en herreskjorte.

- Vårfølelsen blir ikke komplett uten en ny duft i samlingen. Akkurat nå liker jeg spesielt Chloè Intense, den minner meg allerede om Paris-turen for to uker siden. Når det er sagt, synes jeg duften av vår, sol og åpne sandaler er den beste følelsen som finnes. Gleder meg til å vasse i vannet i sommer, spise is og nyte solen. Bedre enn det blir det garantert ikke.

Antrekk: Jakke fra Zara, belte secondhand, jeans fra Acne. Var ikke fornøyd med det foto de brukte i avisen (VM i mysing), så det byttet jeg glatt ut med et bedre. Foto: Line Kirkhus

Publisert: