Vinneren av konkurransen

silje
Publisert:

Det var så utrolig mange gode innspill i denne konkurransen. Jeg fikk iallefall mange gode ideer selv, og det håper jeg også dere gjorde. Hjemmelagde gaver eller gaver som gir mening, er alltid populært. Men også undertøy, bøker og egenpleie. Undertøyet på bildet er fra Kappahl og ligger i en av mine pakker i år. Men man må jo velge en vinner og denne gangen ble det VN som hadde følgende forslag:

Gavetårn!

Bruker flere fine pappesker i varierende størrelser, kjøper enten ferdigpyntede juleesker eller dekorerer dem selv med matchende gavepapir i ulike farger, og fyller dem med ulike ting: Feks en stor eske med lekker frisk frukt og et nytt moteblad, en litt mindre eske med cookies eller shortbread e.l., enda en mindre en med noen superlekre sjokoladekonfekt av sånne man får kjøpt hos bakern eller i sjokoladebutikker, ytterligere en mindre en med med en eller flere beautyting, feks lipgloss, neglelakk osv, og til slutt en bitteliten eske med noe smykkegreier, feks øredobber, brosje, spenner e.l.

Så stabler jeg de oppå hverandre i et lite tårn – og har silkebånd rundt i en farge som matcher julepapiret, med en diger sløyfe på toppen!

Jeg plukket også ut en vinner til, som får en liten trøstepremie.

Jeg har laget hefter med 5 stk barnevakt, disse får de som har barn

Har noen venner som har “bevegelsesproblemer” på heftene deres står det snømåking, fredagsvask og handling

Til de eldre lager jeg sylte eller kjøttrull + 1 hjemmebakt brød

Hilsen Lisbeth

Fint om vinnerne sender meg deres adresse på mail, så kommer premiene i posten.

Publisert:

Finn mer innhold om: