Ti flotte høstgensere til under 500 kroner

Været blir stadig kaldere, og de tykke strikkegenserne inntar butikkstativene. Her finner du ti rimelige varianter som kan falle i smak.

Cathrine Elnan
Publisert:

Nå er det ikke lenger nok med tynne skjorter, bluser eller t-skjorter, det er på tide å finne fram de tykke, varme strikkede overdelene. Men det trenger ikke nødvendigvis være en dårlig ting, når det finnes så mange deilige, myke gensere å velge mellom denne høsten. Her er ti varianter som koster under 500 kroner.

Kamelfarget

Kamelfargen er en av sesongens mest trendy farger, og den nøytrale nyansen gjør seg like godt på en varm genser som den gjør på en trenchcoat. Hvis du liker denne trendfargen, kan du kombinere genseren med en lang, kamelfarget kåpe og et skjerf i samme farge. Om du syns en slik løsning blir for mye av det gode, så passer kamelfargen ypperlig til en enkel denimbukse og en skinnjakke.

Liker du kamelfargen?Få mer inspirasjon her!

Dyreprint

I sommer var det leopard-, zebra- og tigermønster så langt øyet kunne se. Dyreprintene er i motebildet også denne sesongen, men i litt mørkere nyanser og i tykkere materialer. Mønsteret er lett å kombinere med andre nøytrale farger, som sort, beige, krem og hvitt. En genser i dyreprint gjør seg også i kombinasjon med den overnevnte kamelfargen og til denim.

Ikke gå berserk med dyreprint. Slik bruker du trenden rett.

Kortere varianter

På slutten av sommeren dukket stadig flere kjendiser opp med magen bar, og de korte genserne har fått et comeback den siste tiden. Nå er det ikke nødvendigvis slik at du trenger å blotte magen, selv om genseren er en litt kortere variant. Ha en tynn topp under eller kombiner den med en bukse som er høy i livet. En kort strikket genser passer perfekt over en maxikjole, da kommer mer av kjolen til sin rett og skjæringen gir inntrykk av lengre ben.

Stjernene blotter magen.Les mer her!

Grafisk

Hvis du liker oppmerksomhetskrevende mønstre, kan du velge en høstgenser med grafisk print. Mønsteret kan live opp et enkelt antrekk, og er en spennende avveksling fra de vanlige, nøytrale mønstrene.

Grafiske mønstre blir hot til neste års bademote!Se bildene fra Miami her!

Relevante artikler videre:

På jakt etter ny høstsko? Her finner du fine alternativer!

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Publisert:

Finn mer innhold om: