Nytt register gjør shopping enklere

Dette kan være løsningen for alle som har sett et plagg de bare må ha, men ikke vet hvor det selges. Nå lanseres det en søketjeneste hvor du kan søke opp forskjellige merker og hvor de selges.

Mari Glans
Publisert:

Storelocator.no er et nytt nettsted hvor man kan søke opp et merke og få en oversikt over alle butikker som fører merket i Norge. Slik registre har lenge vært i utlandet, men nå har konseptet også kommet til Norge.

Storelocator er også et sosialt nettsted, hvor alle kan registrere seg og brukerne kan selv legge inn butikker eller merker. Det er også en egen kartfunksjon på siden hvor man kan se hvor butikkene ligger.

Dårlig råd?14 råd for smart og billig shopping

Stor etterspørsel

- Interessen for søketjenesten har vært stor. Norges største aktører innen moteindustrien har allerede tatt kontakt, og signaler fra forbrukerne tilsier at dette er en etterlengtet tjeneste, sier utvikler bak Storelocator, Steven Stieng.

Stieng er ansvarlig redaktør for nettstedet Norwegianfashion.no, og merket behovet for en slik tjeneste da han fikk mange etterspørsler fra lesere om hvor de kunne få tak i merkene som ble omtalt på nettstedet. I følge Stieng er denne nettsiden den første av sitt slag i Norden.

Skal du shoppe i helga?Ti tips for smart lørdagsshopping

Storelocator kan være spesielt nyttig for dem som er på leting etter små eller spesielle merker, eller klær fra norske designere som selges på utvalgte butikker. På nettsiden kan man også lage egne shoppingguider på forhånd hvis man skal ut å reise, og etterpå bruke kartfunksjonen via iPhone.

Få orden i klesskapet.Slik organiserer du garderoben

Relevante artikler videre:

Er du en smart shopper?Test deg selv her!

Shoppe på nett?Her er de beste nettbutikkene

Designerklær til halv pris?Sjekk ut denne!

Noen plagg går aldri av moten.Klassikerne som varer

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: