Her er designernes favorittmodeller

Årets Costume Institue-galla har «Models as Muse» som tema. Se hvem de største designerne har valgt som sin personlige muse denne kvelden.

Mari Glans
Publisert:

Den årlige veldedighetsgallaen, med det fulle navnet Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala, er en stor begivenhet i moteverdenen. Hvert år har gallaen et nytt tema, og kjolene er selvfølgelig hovedattraksjonen denne kvelden. De største modellene og Hollywood-stjernene kles opp i fantastiske kjoler laget av verdens største designere.

Årets tema er «Models as Muse», og har inspirert mange av designerne til å velge modeller som følge til gallaen, selv om noen fortsatt holder seg til kjendisvennene sine.

Ryktene går om at stjernedesigner Marc Jacobs skal kle opp Kate Moss i sin egen design, mens Madonna og Kerry Washington skal gå i kjoler fra Louis Vuitton.

- Jeg er så begeistret for kjolen min! Jeg vet hva jeg skal ha på meg, men mer enn det vil jeg ikke si, sier Kerry Washington til FashionWeekDaily.

Den norske designeren Peter Dundas, som nylig ble kreativ leder for Pucci, skal ha RnB-stjernen Ciara som sin date. Supermodell Gisele Bündchen skal gå sammen med John Galliano, og Karl Lagerfeld har valgt sin personlige favoritt Diane Kruger og kjæresten hennes Joshua Jackson, som en del av følget til Chanel.

MinMote.no - Norges største moteside

Her er listen over hvem som ifølge ryktene skal gå sammen med hvem:

Francisco Costa fra Calvin Klein skal kle opp Halle Berry

Supermodell Jessica Stam vil ha på seg Rodarte

Jessica Alba skal gå i Jason Wu

Rachel Bilson skal gå med spesialdesignet kjole av Brian Atwood

Narciso Rodriguez skal kle opp supermodell Lily Donaldson

Heidi Klum er Gilles Mendels date

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: