– Jeg husker fremdeles alle de negative kommentarene

«Mad Men»-stjernen har blitt kåret til Hollywoods peneste, men husker fremdeles de negative kommentarene best.

Cathrine Elnan
Publisert:

Etter at Christina Hendricks ble kjent som den sexy og tøffe «Joan Holloway» i TV-serien «Mad Men» har skuespilleren fått mye oppmerksomhet, blant annet for sin formfulle kropp. Hendricks har blitt rost for sitt sunne kroppsideal, og mannebladet «Esquire» kåret henne tidligere i år til Hollywoods peneste kvinne.

Men det har også vært mange negative kommentarer, og Hendricks måtte blant annet tåle mye kritikk for kjolevalget sitt til «Golden Globe»-utdelingen tidligere i år. Den ferskenfargede kjolen fra «Christian Siriano» ble kritisert for å være feil farge til skuespillerens lyse hud, mens andre rakket ned på den asymmetriske formen som de mente ga assosiasjoner til amerikanske skoleball fra åttitallet. Enkelte mente også at kjolen var altfor utringet, og at Hendricks burde ha dekket seg mer til.

Kvinners bryster blir stadig større.Les mer her!

– Det er derfor vi går i terapi

I følge Hendricks selv er det slike negative kommentarer man husker best.

– Jeg husker fremdeles alle de negative kommentarene, til tross for all denne herlige positive oppmerksomheten. Det er derfor vi alle går i terapi, vi husker de ti vonde tingene som skjer oss i stedet for de 100 gode tingene, sier skuespilleren til magasinet «Health».

Skal du kjøpe nytt badetøy?Slik finner du riktig badetøy til din kroppsfasong!

Men trass i kritikken hun har møtt, forteller Hendricks at hun alltid har verdsatt kurvene sine.

– Da jeg dro til Italia for å jobbe som modell i tenårene drakk jeg cappuccino hver dag, og jeg la på meg syv kilo. Med de ekstra kiloene følte jeg meg fantastisk, og jeg har aldri prøvd å kvitte meg med dem, forteller 35-åringen.

Lurer du på hva som kler store størrelser best?Her kan du få gode råd!

Dropper tredemøllen

Den tidligere modellen og danseren forteller at hun fortsatt trener regelmessig for å holde seg i form. Men i stedet for kondisjons- og løpetrening, foretrekker hun styrketrening med vekter og gymball.

– Foreldrene mine mosjonerte aldri, så jeg fikk aldri se at mosjon var noe morsomt eller noe som var bra for deg. Men nå har jeg virkelig lært meg å like trening, og jeg kunne ønske at jeg hadde tid til å trene mer, forteller Hendricks.

Relevante artikler videre:

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Trendy plus size-kolleksjon!Forever 21 lanserer linje for store størrelser

Har du cellulitter?Slik gjør du dem mindre synlige

Har du eple-, pære- eller timeglassfigur?Finn riktig bikini til din kroppsfasong

Publisert: