Avis: Dette er de mektigste på internett

STOR INNFLYTELSE: Rihanna trekkes frem på listen for måten hun bruker Instagram på. Foto: AFP.

Både artister, en president og realitykjendis er på listen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nylig kåret Time Magazine de 25 mest innflytelsesrike personene på internett. Artisten Rihanna, president Donald Trump og Kylie Jenner har alle fått plass blant det avisen mener er de 25 mest innflytelsesrike personene på internett.

NYHETER

Rihanna dukket opp i sokker til 9651 kroner

Magasinet trekker frem Rihannas bruk av Instagram og måten hun fikk verdien på det sosiale mediet Snapchat til å rase etter at hun gikk ut mot måten de brukte den gamle voldsepisoden mellom henne og Chris Brown i en reklame. President Trump er som kjent ivrig på Twitter, mens Kylie Jenner har stålkontroll på fansen i sosiale medier. Ifølge avisen kan Jenner regne med en inntekt på rundt 1 million dollar, altså rundt 8,1 millioner kroner, per sponsede Instagram-post.

untitled link

Øvrige navn på magasinets liste over de 25 mest innflytelsesrike er de omstridte Youtube-brødrene Logan og Jake Paul, treningsstjerne Kayla Itsines, artist Kanye West og den seks år gamle youtuberen Ryan bak kanalen Ryan ToysReview.

Også det mer ukjente motefenomenet og internetts egne motepoliti Diet Prada har fått plass på listen.

Instagram-kontoen Diet Prada er kjent for å ha et kritisk blikk på motebransjen, og de er ofte tidlig ute på å avsløre designere som kopierer hverandre.

NYHETER

Kylie Jenners bilde slo Instagram-rekord

Inntil for et par måneder siden var det ukjent hvem som står bak kontoen med over en halv million følgere, men i mai ble det kjent at det er designerne Tony Liu og Lindsey Schuyler.

Diet Prada har lenge vært i en feide med motehuset Dolce & Gabbana. Det førte nylig til at motehuset kopierte motepolitiets egne T-skjorte.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.