Linnéa Myhre raser mot Se og Hør: – Får lyst til å kaste opp

RASER: Linnéa Myhre reagerer på kroppsvinklingen til kjendismagasinet Se og Hør. Foto: Trond Solberg/VG

Forfatteren mener kjendismagasinets omtale av Britney Spears sin kropp anno 2015 er ignorant og dum.

Publisert:

Linnéa Myhre har lagt ut tordentalen på sin egen Instagramkonto, sammen med tre bilder av artikkelen i Se og Hør.

Artikkelen i kjendismagasinets papirutgave handler om Britney Spears sin vektendring de siste årene.

Under tittelen «Slank og smekker – igjen», har bladet brukt billedteksten «Tyngre tider» til et bilde fra 2015.

Eksperter om Elle-artikkel: – Urovekkende!

Det får Linnéa Myhre til å reagere:

«Å fy faen, what the actual fuck Se og Hør, er dette kødd? Å omtale Britneys kropp anno 2015 som «tyngre tider» er så ignorant og dumt at jeg får lyst til å kaste opp. Og til tross for at Britney ikke kunne brydd seg mindre, så har dere et stort ansvar og en påvirkningskraft hver gang dere velger å kalle noen tung eller lett».

Forfatteren, som også en ivrig Britney-fan, påpeker videre at Spears i 2015 holdt showet «Britney: A Piece of Me» i Las Vegas flere ganger i uken, og ikke «trøstet seg med mat og alkohol» slik kjendismagasinet skriver.

«Og hun så like fab ut da som i både i 2011 og i dag, uten at det har noe som helst å si for hvem hun er som stjerne, mor eller menneske», skriver Myhre videre, og legger til:

«Skjønner at jobben deres er å lage drittjournalistikk til alle døgnets tider, men kan dere i det minste ansette en journalist som ikke baserer nyheter på kropp og vekt? Eller kopierer fake news fra utlandet? Jeg vet om minst 100 andre måter å vinkle denne saken på, som hadde vært både Britney og leserne deres verdig. Klem Britney-fan #leavebritneyalone»

MinMote har vært i kontakt med Myhre, men hun ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

NYHETER

Reagerte på Elles «flat mage»-artikkel

Tar selvkritikk

Ansvarlig redaktør i Se og Hør, Ulf Andre Andersen, svarer til MinMote at redaksjonen allerede har vurdert saken internt.

– Vi må ta selvkritikk på den måten saken er fremstilt. Det har vi allerede gjort internt i vår evaluering av utgaven for over en måned siden, sier han til MinMote.

NYHETER

Ganske «heavy» retusj

Las Vegas-showet hennes satt omsetningsrekord i byen i fjor. Da hadde popstjernen billettinntekter på 103 millioner dollar, altså drøyt 845 millioner kroner. Etter tre år i byen er det nå klart at hun skal ut på verdensturné igjen og blant annet kommer til å besøke Oslo.

Publisert: