Blandede reaksjoner på influencerpris til Kim Kardashian West

HISTORISK: Kim Kardashian West fikk den første influencer-prisen av Busy Phillips. Foto: Getty Images.

Reality-dronningen ble historisk da hun mottok prisen, men ikke alle var enige i utdelingen.

Maiken Svendsen
Publisert:

Mandag kveld amerikansk tid var det duket for Council of Fashion Designers of America (CFDA) sin årlige prisutdeling.

Det er første gang juryen delte ut influencerprisen, som gikk til Kim Kardashian West.

– Jeg er litt overrasket over å vinne en motepris siden jeg er naken det meste av tiden, spøkte hun fra scenen, ifølge amerikanske Elle.

Prisutdelingen har fått blandede reaksjoner i sosiale medier, skriver blant annet Harper's Bazaar. Mange er enige i at Kardashian West har stor påvirkningskraft, mens andre er kritiske til at hun får utmerkelsen fordi de mener hun fremmer et uoppnåelig ideal.

NYHETER

– Jeg skjønner ikke at folk fortsatt blir sjokkert av avslørende bilder

Juryen påpekte i sin begrunnelse at Kardashian West har mer enn 200 millioner følgere til sammen i sine kanaler, og i tillegg driver hun en rekke mote- og skjønnhetsmerker.

– Gjennom det siste tiåret har Kim Kardashian West mestret definisjonen av påvirkning i en digital tidsalder, sa juryleder Diane von Furstenberg i uttalelsen, ifølge Vogue.

SØSTRE: Kim Kardashian West og Kourntey Kardashian sammen på den røde løperen. Foto: Getty Images.

Kardashian West var kledd i et hvitt skjørt og hvit magetopp med åpen rygg. Det enkle antrekket var signert Rick Owens. På armene hadde hun flere gullarmbånd og enkle stroppesandaler på bena.

Håret hadde hun i en stram, høy hestehale. Sminken var i mørke bruntoner.

Blant publikumet var også søsteren Kourtney Kardashian og halvsøsteren Kendall Jenner.

NYHETER

Søstrene stenger Dash-butikkene

Hedre Naomi Campbell

Den britiske supermodellen Naomi Campbell fikk hedersprisen «Fashion Icon». Hun var tydelig rørt da hun mottok prisen, og holdt takketale i hele syv minutter, skriver USA Today.

– Jeg ble fortalt mange ganger at jeg ikke kunne gjøre bestemte ting på grunn av hudfargen min. Jeg lot det drive meg, men jeg er et menneske og det var tøft til tider å ikke ta det personlig. Men nå står jeg her som en stolt farget kvinne, og vil fortsette å kjempe for mangfold og likhet i denne bransjen, sa hun fra scenen.

LADY IN RED: Naomi Campbell kledd i kjole fra Calvin Klein. Foto: Getty Images.

Se kjendisenes kjoler på den røde løperen her:

SPLITT: Victoria's Secret-modell Karlie Kloss i hvit kjole fra Jason Wu. Foto: Getty Images.
FRYNSER: Kendall Jenner i duslilla, off-shoulder-kjole fra Alexander Vauthier og skyhøye heler fra Jimmy Choo. Foto: Getty Images.
FARGERIK: Gigi Hadid i jumpsuit fra Versarce. Håret var dratt tilbake i en wet-look og sminken holdt naturlig bortsett fra knall røde lepper. Foto: Getty Images.
STRAM SVEIS: Skuespiller Nina Dobrev i mørke blå kjole med stort skjørt. Legg merke til håret som er stramt satt opp til en bob-lignende frisyre. Foto: Getty Images.
VOLANGER: Tracee Ellis Ross på den røde løperen i en lyserosa og sort kreasjon. Foto: Getty Images.
OVERSIZED: Kaia Gerber i shorts og oversized skjorte, som hun brettet opp foran magen. Hun stylet det lyse antrekket med svarte strømper og høye pumps. Foto: Getty Images.
ROSA: Joan Smalls i et stort, rosa skjørt med en kort, hvit T-skjorte til. Foto: Getty Images.
Publisert: