Hertuginne Meghan «lurte» denim-regel

PÅ POLOKAMP: Hertuginne Meghan og prins Harry var sammen på veldedighetskamp i Windsor. Foto: REUTERS.

Har du tenkt over at du sjelden ser de britiske kongelige kledd i denim?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Denim er elsket og brukt av mange verden over, men de kongelige bruker det sjelden.

Under Sentebale ISPS Handa Polo Cup torsdag, hadde hertuginne Meghan en fiffig løsning på å bruke denim til en mer formell anledning.

Hun bar nemlig en midikjole i denimstoff.

SOLBRILLER PÅ: Kjolen hadde et belte som markerte midjen og hertuginnen kombinerte antrekket med solbriller. Foto: REUTERS

Polokampen ble holdt for å samle penger til organisasjonen prins Harry startet sammen med prins Seeiso i Lesotho i 2006. Organisasjonen jobber for å bekjempe aidsepidemien, og prins Harry var sist på besøk i Lesotho forrige måned, ifølge People.

Prinsen var med på kampen, på et lag ledet av Nacho Figueras.

NYHETER

Derfor bruker Meghan sko som er for store

Kjolen Meghan bar er ifølge Harper's Bazaar fra designeren Carolina Herrera og skoene er fra en av hertuginnens favoritter Aquazzura. I hånden bar hun en liten stråclutch fra amerikanske J. Crew til 912 kroner – som fulgte etikette-reglene til punkt og prikke.

NYHETER

Disse stilendringene må hertuginne Meghan gjøre nå

Diana Mather, ekspert på britisk etikette, sier til BBC at det er tryggest å unngå jeans for de kongelige. Hun forteller videre at jeans ikke er egnet til mer formelle anledninger, men at det er «akseptert for fritidsaktiviteter som å lufte hunden», selv om det ikke er vanlig.

Jeans er tradisjonelt et arbeidsplagg, visste du dette om den udødelige klassikeren?

KOM SAMMEN: Hertuginne Meghan og ektemannen prins Harry. Foto: REUTERS.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.