Her er kjendisenes beste motetips for sommeren

ULIK KLESTIL: Siri Tollerud, Mira Craig og Mona Grudt dukket opp i helt ulike antrekk på den røde løperen i går. Mens Tollrud satset på iøynefallende buksedress, dukket Craig opp i t-skjorte og Grudt opp i skjortekjole.Foto: TROND SOLBERG / VG

Det flommet over av kjendiser og motefolk på ELLE-festen tidligere i uken – her er deres beste motetips og hva de ønsker seg denne sommeren.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Av CAMILLA NORLI og JENNIFER BRÅTHEN

Da ELLE-redaktør Signy Fardal inviterte norsk mote- og kjendiselite på sommerfest, dukket den ene celebre personligheten etter den andre opp i stilsikkert antrekk. Knalle, tidløse, mønstrete og metalliske kreasjoner var å se på den røde løperen, men redaktøren selv stilte opp i en fotsid, svart kjole fra italienske Alberta Ferretti. Det er ikke så rart, for moteredaktøren har lagt sin elsk på svart denne sommeren.

– Det er jo ganske safe med svart i år, og det kler alle – så se etter et eller annet svart! Det er også en av it-fargene i sommer, sier hun til minMote.

Mens Fardal satser på det tidløse, er det mange kjendiser har fått øynene opp for det motsatte, nemlig knalle farger. Flere fashionistaer vakte oppsikt i sine iøynefallende kreasjoner på ELLEs sommerfest. Å kle seg i farger er også artisten Maya Viks beste sommertips.

– Mitt tips er å bruke mye farger – gjerne oransje eller gult, sier artisten og får støtte av «Ditt Bryllup»-redaktør Mona Grudt som vil satse på et klassisk plagg.

– Det er ett plagg jeg har lyst på, og det er en capribukse i en sterk farge, sier Grudt.

Artist Mira Craig, som nylig hadde farget håret blondt, mener en liten forandring kan være nok.

– Bare prøv noe nytt. Sommeren er perfekt til å prøve nye klesstiler. Det er oppfriskende, sier Craig til minMote.

FORFRISKENDE OG KLASSISK: Sandaler med kilhæl fra Zara, 299 kr. Kjole fra Cubus, 299 kr. Neglelakk fra Butter London hos BliVakker.no, 127 kr. Bukse fra Etro hos Farfetch.com, 1.490 kr. Topp fra Nelly.com, 999 kr. Sko fra Jimmy Choo hos Net-A-Porter.com, 3.527 kr. Foto: Produsentene
Øverst på ønskelisten og mange av sommertipsene til flere av de inviterte gjestene er det også en del tilbehør. Mens kosmetikkgründeren Linda Johansen ønsker seg neonrosa neglelakk, mener supermodell og «Top Model»-programleder Siri Tollerød at du bør satse på et par nye sko.

– Et par it-sko, som et par høyhælte sko i fargen nude som går til alt, sier modellen.

Artisten Eva Weel Skram er enig, men hun understreker at skoene må være komfortable. Weel Skrams beste sommertips er derfor sandaler.

– Sats på kule sandaler, et par med kilehæl som er gode å gå med, tipser hun.

Publisert:

Finn mer innhold om: