5 kombinasjoner av manikyr og pedikyr du bør prøve i sommer

NEGLEBONANZA: Butikkene er fulle av lekre neglelakker - så hvorfor velge bare én? Foto: Produsentene

Med alle de friske sommerfargene er et ingen grunn til å begrense seg til samme farge på fingre og tær. minMote har bedt ekspertene plukke ut de hotteste fargekombinasjonene akkurat nå.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Forskjellig farge på manikyr og pedikyr er en enkel måte å oppgradere antrekket på. Det er dessuten en av sommerens heteste skjønnhetstrender, allerede omfavnet av amerikanske ELLE og InStyle. I tillegg er det en ypperlig unnskyldning til å investere i en ekstra neglelakk til baderomshyllen - flaskene er jo nesten like fine som pyntegjenstander!

minMote har snakket med tre negleeskperter, som har gitt sine beste kombinasjonstips.

Korall og lyserosa

SOMMERFARGER: Hot Coral fra Estée Lauder, 220 kr. Nude fra HOT Makeup hos Nelly.com, 49 kr. Foto: Produsentene

Sommer betyr tid for friske farger! Negledesigner hos Beths Beauty, Helene Hien, mener du kan komme unna med nesten hva som helst på tærne, hvis du velger en mer nøytral farge på hendene. Akkurat nå foreslår hun å kombinere en av de største neglelakktrendene korallrødt med en nude-farge som går over i rosa.

- Korallrødt er både klassisk og trendy, og kan rett og slett ikke bli feil. Jeg foretrekker en naturlig farge med litt rosa på fingerneglene, fordi en helt beige variant lett kan se skitten ut, forklarer Hien.

Lys og mørk blå

MATCHENDE: Wedding Day fra Lancôme, 160 kr. River Regatta fra Ciaté, 119 kr. Foto: Produsentene

Synes du to helt forskjellige farger blir for mye av det gode, kan du trygt holde deg til samme farge i forskjellige toner. Mørkeblått på tærne og lyseblått på fingrene gir assosiasjoner til hav og himmel - og hvem vil ikke tenke på dét om sommeren?

- Blått på blått er noe av det fineste jeg vet hvis man er litt vågal. Finn de to blåfargene du liker best - det er et hav å velge i, sier negledesigner Marna Haugen, som driver neglesalongen Hos Marna.

Gull og lavendel

GLAMORØST: Gull fra H&M, 39,50 kr. Full Stream Ahead fra Essie, 129 kr. Foto: Produsentene

Den kanskje mest glamorøse looken får du ved å kombinere en neglelakk i gull med din favorittfarge. Legg gullfargen på tærne og vis dem fram i et par lekre sandaler på en av sommerens fester.

- Gull- eller sølvtær er rett og slett rålekkert, og jeg pleier å si at de passer til alt. Her kan du altså kombinere med din favorittfarge for et personlig preg. Og her gjelder det samme som med klestrender - velg heller fargen du er mest komfortabel med enn den som er mest trendy, sier Marna Haugen.

Havblått og sandfarget

SYDLIG KOMBO: Bel Argus fra Chanel, 225 kr. Beige Safari fra Dior, 215 kr. Foto: Produsentene

Forestill deg brusende hav og deilig sand mellom tærne - deretter overfører du fargekombinasjonen til neglene dine. På tærne kan du gå for en dyp turkis eller en mer knallblå farge - gjerne med skimmer, mens fingerneglene holder naturlige med en sandfarget lakk.

- Hvis man ikke er så vågal, men samtidig vil bruke en trendfarge, synes jeg blått og beige er den lekreste kombinasjonen, sier Haugen.

Rosa og brun

DELIKAT: Taupe Retro fra YSL, 225 kr. Groove Is In The Heart fra Deborah Lippman, 179 kr. Foto: Produsentene

Noen ganger vil man bare ha naturlige og delikate farger som ikke skriker etter oppmerksomhet. En varm bruntone kombinert med gammelrosa er superchic, i tillegg til at det vil passe til de fleste antrekk. Sett flaskene opp ved siden av hverandre og finn to farger som går nesten ton-i-ton.

- Legg den brune på føttene og den rosa på hendene - en nydelig og enkel kombinasjon, sier manikyrist Lina Wiken hos Look At Me.

Publisert:

Finn mer innhold om: