Rihanna ankom rød løper med ny sveis - sjekk bildene fra VMAs kjendisfest

Rihanna (24) er kjent for å forandre frisyre ofte. På MTVs røde løper i natt kom hun med kort hår. Sjekk bildene fra Los Angeles-festen her.

Den barbadiske popstjernen fornyer seg selv og sitt utseende ofte. I natt norsk tid overrasket hun igjen med ny, kort pixie-frisyre. Hennes nye frisyre er langt mildere enn de vi tidligere har sett henne satse på. Ifølge Daily Mail bruker hun over hundre tusen kroner på håret i uken. Mange har latt seg fascinere av Rihannas frisyrer, og det finnes til og med et eget nettsted dedikert til artistens hår. Nå gir utenlandske medier stjernen mye skryt for sin nye look.

Entertainment Weekly skriver blant annet at den nye sveisen fremhever hennes kinnbein, mens The Stylist spår at Rihannas nye sveis kommer til å bli kopiert verden over. Den klassiske sminken og de røde leppene var kronen på verket.

LES MER: Her er kjendisenesverste VMA-antrekk

Rihannas lekre kjolevalg havnet i skyggen av Miley Cyrus dype utringning. 19-åringen ankom den røde løperen i en svart kjole med gjennomsiktige paneler - en kreasjon signert Emilio Pucci, som fikk mye oppmerksomhet.

VMAs røde løper er kjent for sine iøynefallende antrekk, men i år var det ingen store overraskelser.

Sjekk de andre antrekkene her:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?