Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Legg deg i badekaret - her er tipsene som gir deg luksusfølelse

Høsten har meldt sin ankomst, og ingenting er vel mer avslappende enn et deilig bad med oljer, hårkur og duftlys på badet. MinMote gir deg seks fristende tips som virkelig får frem luksusdyret i deg.

Luksusspa 2

Duftlys fra Jonathan Adler hos Milla Boutique. Foto: Produsenten

Luksusspa 2

Vogue UK september-utgaven hos Narvesen. Foto: Faksimilie Vogue

Luksusspa 2

Neglelakk fra Saint Laurent i fargen La Laque Couture, hos Kicks. Foto: Produsenten

Luksusspa 2

SILKE: Miranda Kerr forbereder seg for Victoria's Secret-showet i 2012 i en deilig silkebadekåpe. Foto: Getty Images

I tillegg til å tilbringe kvalitetstid med familie og venner, er det alltid deilig å lade opp batteriene midt i uken, spesielt på en regntung dag. Og det er vel få ting som er bedre enn å nyte et langt bad for full avslapping.

En time i badekaret er også en perfekt mulighet til å kose deg med skjønnhetsrutiner du kanskje ikke får tid til ellers i en hektisk hverdag.

Legg vekk mobilen en liten stund og ta deg tid til egen velvære - her er tipsene som legger til rette for ditt personlige spa hjemme på badet.

1. Tenn et duftlys

Start med å tappe badekaret med passe temperatur på vannet, slik at du hverken svetter eller fryser når du ligger i karet. For å innstille kroppen på å koble av kan det være en fordel å dimme eller skru ned lysene. Et velduftende duftlys bidrar også til avslappende stemning og ekstra følelse av luksus. Selv om Jonathan Adler-lyset koster skjorta, kan du bruke det til å ha en plante eller annet i når stearinen er borte.

Få interiørinspirasjon:Sjekk motehjemmet til Ganni-eier, Anett Ringstad her

2. Bruk olje

Det finnes et hav av badeoljer - enten du ønsker ekstra fuktighet til tørr hud eller dufter som kan virke oppkvikkende eller avstressende som lavendel for eksempel. Tilsett oljen i vannet når badekaret er halvveis fylt opp for å fordele oljen best mulig. Her er 10 måter å bruke kokosolje på.

3. Lakk neglene

Noe av det kjedeligste som finnes er å vente på at neglelakken skal tørke. Slå to fluer i en smekk og utnytt tiden i badekaret til å lakkere neglene i sesongens lekreste farger - men husk å la hendene hvile over vannet. Merk deg dessuten disse tipsene for å få lakken til vare lengst mulig.

Luksusspa

Badeskum fra L'Occitane hos Vitus Apotek. Foto: Produsenten

Luksusspa

Ansiktolje fra L:A Bruket. Foto: Produsenten

Luksusspa

Hårkur fra Björn Axén hos Vita. Foto: Produsenten

Luksusspa

Badekåpe fra Missoni hos Milla Boutique. Foto: Produsenten

Luksusspa

POPULÆR: Line Langmo-genseren er enkel å lage og oppskriften finner du i saken. Foto: Privat/linelangmo.com

4. Les et moteblad

Mens du venter på at neglelakken tørker kan du bla deg gjennom magasiner eller bøker etter ny moteinspirasjon. De aller fleste motebøker er fylt med inspirerende bilder som er lettleste. Ønsker du ordentlig lesestoff, finnes det også flere bøker om designere og motepersonligheter som går mer dybden. Eller se en film - her er motefilmene du bør få med deg!

5. Ta hårkur

Med dimmet lys og avslappende stemning på badet ligger alt til rette for å lene deg tilbake og lukke øyne. I mellomtiden kan du legge på en fuktighetsgivende eller rensende maske i håret og la den gjøre resten av jobben. For ekstra effekt - pakk håret inn i et hånkle og la kuren virke dobbelt så fort.

Fem feil du gjør når du vasker håret.

6. Pakk deg inn

Etter spaseansen på badet kan du jo pakke deg godt inn i en deilig morgenkåpe, og sette deg til rette i sofaen med strikkepinnene. Tone Damlis stylist, Line Langmo, har nemlig delt oppskriften på årets fineste strikkegenser som passer så godt som til alle aldre, størrelser og fasonger. Genseren er one size, men du kan så klart justere den som du vil - med andre farger eller form. Oppskriften finner du her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?