Her viser Alessandra Ambrosio fram BH-en til 14 millioner kroner

Glem silketruser og blonde-BH-er - verdens mest ekslusive undertøy består av 5200 diamanter, rubiner og safirer og er verdt over 14 millioner kroner.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det var den erfarne Victoria's Secret-engelen Alessandra Ambrosio som fikk æren av å bære undertøysgigantens desidert dyreste plagg under gårsdagens catwalkshow. Ambrosia har ventet 11 år på å få bære diamant-BH'en, og så ut til å storkose seg der hun spankulerte nedover catwalken. Det var heller ikke mulig å se at den brasilienske skjønnheten fikk sin første sønn Noah i mai.

BH-en er spesialdesignet av London Jewellers for Victoria's Secret, og betår blant annet av en 20-karats hvit diamant i midten. Videre er BH-en prydet av hvite, rosa og gule diamanter, amethyster, safirer og rubiner som former et fargerikt blomstermønster. Det råekslsuive plagget har fått navnet «Fantasy»-BH'en, og føyer seg inn i en lang tradisjon. «Fantasy»-BH'en dukket først opp i en undertøyskatalog fra merket, men har siden 2011 vært et fast innslag under catwalkshowene. Tidligere har kjendismodeller som Heidi Klum, Giselle Bündchen, Karolina Kurkova og Adriana Lima fått oppdraget, mens det i fjor var Miranda Kerr som viste fram «Fantasy»-BH'en.

Alessanda Ambrosio har fortalt at det var med stor ærefrykt hun tok imot oppdraget.

Justin Bieber og Rihanna opptrådte også under showet - sistnevnte gled rett inn blant modellene i to dristige antrekk.

- Først ville jeg bare skrike. Men jeg skal ikke lyve - jeg ble også litt bekymret, har hun tidligere uttalt til Daily Mail.

Her er flere bilder fra årets største undertøysshow (minMote oppdaterer fortløpende):

Publisert: