Her er Justin Biebers 10 beste moteøyeblikk

Popidolet Justin Bieber fyller år i dag og er kanskje verdens mest stilsikre 19-åring. Her er stjernens ti beste moteøyeblikk.

Natalie Ngo
Publisert:

Bursdagsbarnet er ikke hvilken som helst 19-åring med fem nummer én-plater i USA på cv-en og en årsinntekt på drøyt 90 millioner kroner. I fjor ble popyndlingen kåret som årets moteikon på Teen Choice Awards. Og i Norge lanserte kleskjeden Cubus en kolleksjon inspirert av Justin Bieber tidligere i februar.

Stilen til tenåringsidolet har med andre ord ikke gått ubemerket. I det siste har han blitt mer eksperimentell på klesfronten og skiller seg gjerne ut med unike detaljer både privat og på scenen. Den stilsikre 19-åringen er alltid gjennomført og matcher ofte jakke og sko i samme farge.

minMote har tatt en kikk på popidolets ti beste moteøyeblikk den siste tiden i rampelyset.

Casual

Popidolet har alltid vært glad i farger og bruker mye rødt, svart og hvitt. Allerede i 2010 hadde han på seg en rutete knallrød skjorte. Eksakt samme antrekk og hårfrisyre ble kopiert på voksfiguren av Justin Bieber på det kjendisspekkede museet Madame Tussauds i London. Her hadde han en mer «the boy next door»-stil - før stilen endret seg drastisk i en mer rocka retning året etter.

Klassisk i dress

Den unge popstjernen blir sjeldent sett uten sneakers på bena. Da han ankom den røde løperen på Golden Globe-utdelingen i 2011 var han heller ikke foruten et par svarte sneakers med hvit såle. Til tross for joggesko til dress, glidde han rett inn på det celebre arrangementet i en tredelt svart dress.

Fløyelsblazer og sløyfe

En av favorittfargene til Bieber har alltid vært en sterk lilla. Men på premieren av sin egen film «Never Say Never» valgte han en mer dempet variant av fargen. Popidolet hadde på seg en mørklilla blazer i fløyel med silkekant. Stjernens øye for detaljer briljerer her nok en gang. Under blazerjakken hadde han valgt en svart skjorte og matchende sløyfe til.

Glitter og glam

Justin Bieber fortsatte blazer-trenden på Billboard Music Awards i 2011, og var trolig den mest glitrende gjesten blant herrene. Han hadde kledd seg for rett anledning da han kunne ta med seg hele seks gullpriser hjem iført en glitrende gullblazer.

Gullbukse

Noen få måneder senere byttet popstjernen ut jakken over med en gullbukse og kombinerte den med et par svarte paljettsko. Selv om metalliske materialer lenge har vært inn, er det få gutter som kan skryte på seg at de kler bukser i gull. Men som en av verdens største popidoler, ser Bieber både trendy og stilsikker ut i dette antrekket.

Alternativt rocka

Her viste Bieber at han ikke er redd for å kjøre sin egen stil. På MTV Music Awards i 2011 satset han på tomatrøde bukser sammen med en designerjakke med Yves Saint Laurent-monogram. Han byttet ut de vanlige svarte sneakers-skoene med et par i dyremønster - og pyntet opp antrekket med et par trendy briller og gullsmykker.

Trendy tilbehør

Popyndlingen så trendy ut i lilla skinnjakke sammen med slitte grå jeans. Han topper antrekket med et par briller med kraftig ramme som prikken over i-en.

Strålende i smoking

Nok en gang valgte stjernen en annen variant av den klassiske smokingen på den røde løperen. Her var han sammen med fra-og-til kjæresten Selena Gomez (20) på American Music Awards i en smoking i fløyel. Bieber holdt fast på joggesko til smoking og valgte et par med skjult kilehel.

Moteriktig i bomberjakke

Popstjernen er ofte tidlig ute med trendene og hadde allerede kastet på seg bomberjakken i 2012 som er vårens mest trendy herreplagg. Han bruker også lenker rundt halsen som er et av favorittilbehøret hans.

Helhvitt på scenen

Da Justin Bieber opptrådte på Victoria's Secret i desember i fjor, valgte han et helhvitt fra topp til tå sammen med ny frisyre. Stjernen så ut som en rockestjerne i antrekket og benyttet anledningen til å vise seg selv frem i singlet. Sistnevnte plagg har blitt en av favorittene hans i det siste som han bruker ofte på scenen.

Publisert:

Finn mer innhold om: