Sjekk Bar Refaelis elleville bryllupshelg

GIFT IGJEN: Supermodellen Bar Refaeli giftet seg nylig med milliardærforloveden, Adi Ezra. Her er Refaeli avbildet på en fest i Beverly Hills i Los Angeles tidligere i år. Foto: Getty Images

Supermodellen Bar Refaeli (30) er nå gift med milliardærkjæresten Adi Ezra. Se brudekjolen og de lettkledde bildene fra modellens «bachelorette»-feiring her.

Line Blokhus
Publisert:

Leonardo Dicaprios ekskjæreste ga i forrige uke sitt ja til sin forlovede foran 300 gjester under en tradisjonell jødisk seremoni på en spa-resort i Haifa i Israel, skriver Entertainment Tonight og flere andre medier.

Ifølge Vogue kostet det storstilte bryllupet hele 2,8 millioner kroner og bruden skal ha hatt på seg to eksklusive kjoler fra motehuset Chloé– én til seremonien og én til bryllupsfesten.

Se de lettkledde bildene fra supermodellens utdrikningslag lenger ned i saken.

Les også: Sjekk «Girls»-stjernens romantiske brudekjole

Nå har supermodellen delt et bilde fra den romantiske feiringen.

- Den lykkeligste dagen i mitt liv. Jeg giftet meg med min beste venn! Lev, le, elsk sammen for alltid, skriver Refaeli under bildet.

Til bryllupsfesten hadde modellen på seg en florlett kjole med tynne stropper, gjennomsiktige detaljer og slep. Så langt har den israelske skjønnheten ikke vist frem kjolen hun bar under vielsen.

Stengte luftrommet

Selv om seremonien tilsynelatende gikk som planlagt, var det ifølge Eonline noe drama knyttet til sikkerheten rundt bryllupet. Paret skal nemlig ha bedt om å stenge luftrommet i området for å holde pressen og andre uvedkommende på trygg avstand.

Les også: Seks kjendiser med fargerike brudekjoler

Mens de israelske luftfartsmyndighetene avslo parets forespørsel, skal transportministeren, Yisrael Katz, gitt luftfartsmyndighetene beskjed om å følge instruksjonene hvis de ikke ville miste jobben! Dermed fikk Refaeli ønsket oppfylt – og kun autoriserte fly fikk tillatelse til å fly over området på bryllupsdagen.

Lettkledd utdrikningslag

Dagen før Refaeli skulle gå ned altergangen delte hun flere bilder fra «bachelorette»-festen med venninnene. Venninnene hadde på seg matchende kjoler i en fargeglad palett, mens den vordende bruden spradet rundt i bikini.

- Verden ville vært et fint sted med bare jenter i. (Og min fremtidige ektemann), skrev supermodellen under et av bildene hun delte fra festen.

Husker du? «Boyzone»-bryllup i Skottland

Ville gifte seg med Justin Bieber

Refaeli har tidligere vært sammen med skuespilleren Leonardo Dicaprio. De to var kjærester av-og-på i fem år, frem til mai 2011.

Året etter uttalte Refaeli at hun var forelsket i Justin Bieber og at hun en dag skulle gifte seg med artisten. Dette var imidlertid før hun ble sammen med Ezra, og nå som Refaeli har gitt sitt ja, ser det ut til at hun har lagt disse planene på is.

Se bildene fra supermodellens lettkledde utdrikningslag:

Publisert:

Finn mer innhold om: