Lily Donaldson med kveldens hotteste kjole

«VERDENS HOTTESTE»: The Sun og flere andre medier mener Lily Donaldsons gallakjole var en innertier på Lonodn Evening Standard Theatre Awards. Foto: NTB scanpix

Victoria's Secret-modellen får kjoleskryt på London-galla. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er straks klart for årets Victoria's Secret-show, hvor britiske Donaldson skal gå på catwalken for sjette år på rad, men først kastet modellen glans over den årlige gallaen London Evening Standard Theatre Awards.

Donaldson stilte på rød løper iført en sort gallakjole med sexy detaljer som får skryt av den internasjonale motepressen.

Sjekk også sesongens heteste festtrend i den nye episoden av Trendguiden:

– Den 29-år gamle skjønnheten så fantastisk ut på den røde løperen iført en sexy off shoulder-kjole med frekk, skyhøy splitt oppover låret, skriver Daily Mail.

Verdens hotteste

The Sun mener Donaldsons antrekk bare bekrefter at hun er en av verdens hotteste modeller.

– Lily Donaldson beviste akkurat hvorfor hun er en av verdens hotteste modeller, skriver avisen og komplimenterer kjolens utfordrende detaljer.

Donaldson stylet kjolen med et statement-kjede dekket av store, hvite stener. På bena hadde hun lakkpumps med høy hæl og håret var stylet i en rufsete knute i nakken. (Ps! Slik får du lengre og tykkere hestehale). Øynene var markerte med bryn skygge og huden var naturlig med hint av solpudder.

HUDPLEIE

Slik får du glødende hud i vintermånedene

HOT: Legg merke til det store diamantsmykket som tilfører antrekket mer glamour. Foto: NTB scanpix
Publisert: