Braving the cold

silje
Publisert:

I dag gikk jeg ned i vinterdrivet til Aker Brygge for å delta på en pressefrokost på Bølgen og Moi i regi av L'Oréal, og det var absolutt verdt turen. Aqua for Life er en kampanje i regi av Georgio Armani sammen med Green Cross International, der målet er å samle inn 40 millioner liter rent drikkevann til mennesker som ikke har tilgang på det, i hovedsak til barn. Kampanjen er knyttet opp mot verdens vanndag 22. mars, om du vil lese mer om det finner du info her. En god start på dagen å bli minnet på hvor heldige vi er som har rent drikkevann, ikke så ofte man reflekterer over det i hverdagen.

Du vet at det har vært kaldt når du synes -1 er varmt, i dag hadde jeg faktisk for mange lag med ull under ytterjakken. Mange som har sendt meg spørsmål om jeg ikke fryser, men jeg vil bare poengtere at jeg bruker mange lag på lag med tynn ull, strømper, skjerf og vanter. Da holder jeg som regel varmen. Når det er mange minus, er det bare varm fuskepels og parkas som gjelder.

Antrekk: Kåpe og belte fra Zara, skjerf og vanter fra H&M, bukse fra Gina Tricot, boots fra Bianco og veske fra Marc by Marc Jacobs.

Publisert:

Finn mer innhold om: