Miranda Kerr: - Følte ikke at jeg passet inn med de andre modellene

Victorias Secret-engel Miranda Kerr (28) avslører at det første møtet med de andre undertøysengelene ga henne dårlig selvtillit.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er kanskje vanskelig å tro, men modellen som struttet nedover catwalken i en av verdens dyreste BH-er i november har ikke alltid hatt tro på seg selv.

Det er i et åpenhjertig intervju med New York Magazine at Miranda Kerr snakker ut om livet som undertøysmodell. Australsk-fødte Kerr begynte som modell for Victorias Secrets ungdomslinje Pink, men ble like etter modell for både badetøy og undertøy.

Hennes første møte med de andre modellene var svært skremmende, forteller Kerr.

- Første gang jeg møtte Victorias Secret-modellen Adriana Lima spurte jeg meg selv hvorfor de ville ha meg på samme catwalk som henne. Bare se på henne, hun er jo så vakker. Deretter møtte jeg Heidi Klum og Gisele Bündchen, og da lurte jeg enda mer på hvorfor jeg var der, sier hun til New York Magazine.

Miranda Kerr ble mamma tidligere i år, men var tilbake i catwalk-form på rekordfart og fikk den glamorøse æren av å bære Victorias Secrets million-BH under årets visning.

Video:Se årests hotteste undertøysshow her!

Nå holder hun sin fantastiske kropp i form med yoga, smoothies og vitaminer, forteller hun i intervjuet.

Kerr mener fortsatt hun er annerledes enn de andre modellene, men har lært seg å omfavne sin egen stil og sitt eget utseende.

Se også:Gravide Miranda Kerr stripper for W Magazine

- Jeg vil oppmuntre kvinner til å ta vare på unikheten sin. En rose er vakker, men det er også en solsikke - alle blomster er vakre på sin egen måte. Det gjelder kvinner også, sier undertøysmodellen.

Og få vil vel isåfall krangle på at Kerr er blant de vakreste i buketten. 28-åringen er dessuten gift med filmkjekkasen Orlando Bloom og sammen har de sønnen Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

Se også:Miranda Kerr gjør sitt første magasincover etter fødselen

Publisert: