Michelle Obama strålte under prisutdeling

Michelle Obama imponerer nok engang med sitt valg av antrekk. Denne gangen tok hun pusten fra Taylor Swift.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Under Nickelodeon's Kids' Choice Awards i Los Angeles lørdag kveld fikk musikeren Taylor Swift ett av sine største ønsker oppfylt. Ikke bare vant hun pris for sin innsats for veldedighetsarbeid, men hun mottok prisen fra den amerikanske førstedamen, Michelle Obama.

Da superstjernen mottok prisen fikk hun ett av sine største ønsker oppfylt.

– Jeg har alltid hatt lyst til å møte deg. Dette er helt fantastisk. Det er en ære å få denne prisen av Amerikas førstedame, sa Swift til Obama, og la til:

– Jeg er helt satt ut!

LES OGSÅ: Michelle Obama utfordrer Oscar-kjendisene

Michelle Obama, som ankom festen med sine døtre, hadde for anledningen valgt å gå for et lekent antrekk bestående av metalliske smale skinnbukser, paljett-tunika og sorte spisse pumps. Dette har vakt oppsikt i flere utenlandske medier.

«Dette antrekket kunne vi sett for oss på Swift og ikke førstedamen, men når det kommer til mote er Michelle Obama alltid full av overraskelser», skriver nettstedet Huffingtonpost.

Tidligere i år sa minMotes ekspert Sonia Vold at Michelle Obama hverken har en kjedelig eller konservativ stil og at hun ved større tilstelninger ser mer ut som en Hollywood-stjerne enn en førstedame. Det er denne kvelden et bevis på.

LES OGSÅ: I dag fyller hun 48 – se Michelle Obamas beste moteøyeblikk

LES OGSÅ: Her er vårens it-vesker

Publisert: