Se de mest sexy Golden Globe-kjolene - stem på din favoritt

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Utskjæringer, dype utringninger og høye splitter. Se bilder av de mest sexy stjernene fra gårsdagens Golden Globe-utdelingen. Stem på din favoritt nederst i saken.

Stjernene strålte om kapp på den røde løperen da det i går var duket for Golden Globe-utdeling. De kvinnelige gjestene hadde kastet seg over designernes vårkreasjoner - den ene mer sexy enn den andre.

Flere av stjernene hadde tatt i bruk undervannstrenden og viste frem kurvene sine i ettersittende havfruekreasjoner. Stroppeløse kjoler, dype v-utringninger og ildrødt var også godt representert på den røde løperen.

Undervannstrenden er en av vårens største, og flere designere byr på havfrueformede kjoler i sine vårkolleksjoner. Få kjolesnitt fremhevor kvinnekroppen på en mer flatterende måte - den smale silhuetten og det brusende skjørtet gir en perfekt timeglassfigur.

Skuespilleren Sofia Vergara viste frem sin særdeles veldreide kropp i en mørkeblå kreasjon signert kjendisfavoritten Vera Wang.

LES OGSÅ:Slik bruker du vårens undervannstrend

Skuespilleren Lea Michele er kjent for å velge sexy kjoler når hun skal opp den røde løperen. Under People's Choice Awards forrige uke kom 25-åringen i en hvit frynsekjole signert Marchesa. Også denne gang har Lea Michele valgt en kreasjon fra sin favorittdesigner.

Den havfrueformede kjolen hadde en gjennomsiktig overdel dekket med strategisk plasserte detaljer i skinnende metall.

LES OGSÅ:Viste sexy former på den røde løperen

MinMote.no - Norges største moteside

Charlize Theron hadde for anledningen valgt en couture-kreasjon fra motehuset Dior. Den pudderfargede kjolen hadde både dyp v-utringning og høy splitt, men var likevel sofistikert.

Skuespilleren kombinerte det ensfargede antrekket med sølvfarget tilbehør.

LES OGSÅ:Sjekk alle Golden Globe-kjolene her

Det er lite som skriker glamour mer enn knallrødt, noe Reese Witherspoon har fått med seg. Den blonde skjønnheten stilte i en stroppeløs kreasjon fra Zac Posen.

Kjolen viste akkurat passe mye kløft og Reese lot håret være rufsete sex.

Heidi Klum hadde på seg en avslørende kjole i sandfarge fra Calvin Klein. Rundt halsen hang turkise stener og det samme hadde hun på en stor ring.

Kjolen var tilsynelatende enkel rett forfra, men bak var den utringet helt ned til rumpa slik at den langbeinte skjønnheten fikk vist fram en sexy og solbrun rygg.

Skuespilleren og artisten Dianna Agron er ukjent for mange, men tok likevel pusten fra de fleste da hun dukket opp på Golden Globe i kjole og lepper som matchet den røde løperen.

Giles Deacon-kreasjonen var fotsid, men hadde utskjærte partier som gjorde den svært sexy.

Publisert: