Nyheter

Rihannas nye hockey-sveis får slakt

HOT ELLER NOT: Hva synes du om Rihannas hockey-sveis? Avgi din stemme nederst i saken. Foto: Getty Images / All Over Press

Rihanna (25) er et av verdens største stilikoner, men hennes nye sveis imponerer ikke ekspertene.

MinMote
MinMote
Publisert:

Av SONIA HUANCA VOLD og MARTINE LUNDER

Da Jean Paul Gaultier viste sin høst- og vinterkolleksjon tidligere i år, ble modellene utstyrt med oppsiktsvekkende hockey-frisyrer. Nå har Rihanna kastet seg på den vågale 80-tallstrenden, til forargelse for internasjonal presse og håreksperter.

HEI SVEIS: Kort på sidene og langt bak. Foto: Getty Images / All Over Press

- Personlig synes jeg vel ikke akkurat at dette er en flatterende frisyre, snarere tvert imot. Det gir sterke assosiasjoner til hockeysveisen og rottehalen. Nei, dette funker virkelig ikke. Rihanna har hatt guttkort hår før og sett fantastisk ut, men dette er guttete på en dårlig måte, sier hårstylist og eier av frisørsalongen Inch, Andres Kløvstad, til minMote.

Dette er ikke første gang den barbadiske stjernen eksperimenterer med håret, som hun skal bruke tusenvis av kroner på hver eneste uke. Det kan imidlertid virke som Rihanna er fornøyd med sin nye frisyre, som hun har vist frem flere ganger den siste måneden - både på scenen, fest og moteshow.

«Er dette den nye loooken nå? Må alle vi andre få hockey-sveis også? Det vil vi virkelig ikke. Sorry, Rihanna», skrev britiske The Daily Mirror første gang stjernen viste seg i frisyren, som den britiske tabloidavisen beskriver som forferdelig.

«Hun har definitivt selvtillit, men det er uten tvil en merkelig frisyre», skrev Hollywood Life da de omtalte den nye Rihanna-sveisen tidligere denne måneden.

Britiske Cosmopolitan kåret i fjor hockey-sveisen til den verste frisyren noensinne. Andres Kløvstad kan forstå hvorfor.

- Et lite fåtall kan kanskje «pull off» en slik frisyre, men det skal mye til. Det kan til nød fungere som en «stage look» for Rihanna, men jeg håper ikke dette er et prosjekt hun har tenkt til å la vare noe særlig lenger, sier han.

Publisert:
MinMote
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Relaterte artikler

HÅR

Søstrene Kardashian med matchende ny bob-frisyre

NYHETER

Norske Peter Dundas overrasket med sexy og sporty Pucci-kolleksjon

KJENDIS

Beyoncé slaktes for ny hårsveis: - Vitner om desperasjon

NYHETER

Kjendisenes verste hårfrisyrer - stem på din favoritt

MOTE

De mest uforglemmelige rød løper-øyeblikkene i 2013

HÅR

Farge håret? Ti grunner til å bli rødtopp

KJENDIS

Derfor har Anna Wintour alltid hatt samme frisyre