Justin Bieber valgte norsk design i Stockholm

Justin Bieber (19) blir stadig mer opptatt av mote og klær. I Stockholm kledde han seg i en grå hettegenser fra norske Onepiece.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det var da tenåringsidolet for en sjelden gangs skyld forlot hotellrommet under Stockholm-besøket at man kunne se den hettegenseren. Det er neppe tilfeldig av artisten valgte en ermeløs variant – samtidig fikk han nemlig vist fram den helt ferske tatoveringen av et tigerhode.

Ringte personlig

Genseren koster drøye 500 kroner og er fra vårkolleksjonen til det norske merket Onepiece. Merket ble grunnlagt av Oslo-guttene Thomas Adams (27), Knut Gresvig (30) og Henrik Nørstrud (30) for fem år siden. Til minMote forteller Adam at Bieber og hans crew selv var innom Onepiece-butikken på Stureplan i Stockholm på tirsdag.

- De kjøpte denne genseren som det viste seg at var til Justin selv. Da fikk han seg en kul genser og samtidig vist frem sin nye tatovering. Vi opplever en stor pågang fra kjendiser på turné som er interessert i klærne våre - det er jo perfekt med behagelige myke bomullsklær, og det er vi gode på, sier Adam.

Justin Bieber matchet den nye genseren med sort og rød caps, sorte bukser og knall røde sneakers – en viktig del av Biebers karakteristiske klesstil. Adam forteller videre at de bare for et par timer siden fikk en ny telefon fra Bieber selv, som ville ha noe helt spesielt:

- En spesialdesignet OnePiece-heldress. Han kom også med sine ønsker om hvordan den skulle være, sier gründeren.

Heldress-suksess

Norske Onepiece er for mange mest kjent for de fargerike heldressene som først ble lansert for fire år siden. I Norge gjorde de først braksuksess, men deretter sank salget ettersom heldressene fikk et «harrystempel» av noen. Nå lager imidlertid Onepiece fulle kleskolleksjoner som selges i over 1000 forhandlere på verdensbasis – inkludert en egen butikk vegg i vegg med Chanel i Beverly Hills.

Siden Justin Bieber kom til Stockholm, har han sørget for flere overskrifter i motesegmentet. Først da han hermet etter Kanye West og ankom byen i en trendy finlandshette, deretter da han sendte sykkelbud til en av Stockholms tatovører og til slutt da han gikk bananas på G-Star-butikken på Gallerian.

Siden han trådte inn i rampelyset har Bieber hatt et avslappet og tilbakelent stil, veldig i tråd med Onepiece-stilen . Dog har han også prøvd seg på dristigere og røffere motevalg den siste tiden, som herretights og store singleter. Det er dog ikke første gang 19-åringen går i klær fra Onepiece. Tidligere har han blant annet vist seg i de karakteristiske heldressene fra merket, med det amerikanske flaggets om mønster.

Publisert:

Finn mer innhold om: