Sarah Jessica Parker åpnet Nobel-konserten i magetopp

Nobel-vert Sarah Jessica Parker åpnet kveldens Nobel-konsert i en kjole i to deler, med splitt både på sidene og magen.

Guro Havro Bjørnstad
Publisert:

Det er «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker og den skotske skuespilleren Gerard Butler som er kveldens verter på Nobel-konserten.

Det har vært store forventinger til hva den kvinnelige verten skulle ha på seg under kveldens konsert, og i følge minMote-Sonia svarer stjernen til alle forventinger.

- Sarah Jessica Parker må være den mest trendy Nobel-verten noensinne. Å vise en liten glipe av magen er en av de heteste trendene denne sesongen, og skuespilleren viser at det kan gjøres på et svært sofistikert vis, sier hun, og legger til:

- Kjolen er helt himmelsk, og fargene er nydelige til henne.

Jessica Parker kom i kveld i en todelt kjole med et gjennomsiktig materiale på magen. Kjolen hadde to høye splitter på hver side, lange ermer og en stor brosje i halsen. Magetoppen kom nylig tilbake i motebildet siden den hadde sin storhetstid på 90-tallet. Parker hadde valgt et nedtonet tilbehør, sølvringer på fingrene, små øredobber i ørene og hvite enkle pumps.

Kjolen var i et blondemønster bestående av fargene lyseblå og hvit.

Første artist på scenen i dag var den australske artisten Kylie Minouge, med sangene «On a night like this» og hiten «Can’t get you out of mye head». Hun hadde valgt en lang, oransje buksedress, en farge som i følge minMote-Sonia er helt riktig for den kommende sesongen.

- Knalloransje var en av trendene som utmerket seg mest under moteuken i New York. Vi så fargen hos alt fra Tommy Hilfiger og Victoria Beckham til Carolina Herrea og Rachel Zoe. Dette er definitivt en farge vi kommer å kle oss i til våren og sommeren 2013, sier hun.

Neste artist ut var r&b-artisten Ne-Yo med sangene «So sick» og «Let me love you». Han hadde på seg en blomstrete dress med sort skjorte under, og en burgunderfarget hatt.

De norske rapperne i Karpe Diem gikk for en nedtonet stil til kveldens konsert.

Chirag hadde sorte sko og sort bukse, med en enkel blå skjorte. Magdi hadde også sorte bukser og sorte sko, med en grå t-skjorte og en blå kardigan over.

Kronprins Haakon og Mette-Marit er til stede blant publikum på kveldens konsert. Kronprinsen hadde valgt en mørkeblå dress med hvite striper og et lysere blått slips til. Kronprinsessen kjole er i et hvitt silkestoff med lange ermer, og en nederdel med store broderier. Tilbehøret var enkelt - to små øredobber i ørene, utslått hår og sorte sko fra den franske designeren Christian Louboutin.

Til tross for at Mette-Marit fikk mye kritikk for at hun brukte en vinterkåpe med pelskrage på prisutdelingen i går, valgte hun en sort pels over antrekket også i dag.

SE BEGYNNELSEN AV NOBEL-KONSERTEN PÅ VGTV:

Publisert: