Kjendisene dropper undertøyet på den røde løperen

Kjendisene viser ingen sjenanse når de lar seg avbilde på den røde løperen. Sjekk de vågale kjendiskjolene her.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Dagens kjoletrender er varierende, men preges av blonder, utskårede partier og gjennomsiktige materialer. Dette fører til at kjendiser som Jennifer Lopez, Jessica Chastain og Taylor Swift dropper undertøyet når de skal gå opp den røde løperen.

Sist ut var 43 år gamle Jennifer Lopez. Da hun ankom premieren på sin nyeste film i forrige uke, var hun iført en fotsid, hvit kjole fra Kaufman Franco. Kjolens snitt og gjennomsiktige partier førte til at Lopez måtte droppe både truse og bh. Dette er ikke første gangen Lopez vekker oppsikt i frekk design. Tidligere i år dukket hun opp på Golden Globe-utdelingen i en svært gjennomsiktig blondekjole signert Zuhair Murad.

– Disse kjolene er svært sexy, men samtidig elegante. De avslørende partiene er strategisk plassert for å vise at man ikke har bh og truse på. Man ser trenden både på blondekjoler som holdes sammen av hudfarget, gjennomsiktig stoff og på minimalistiske kjoler som brytes opp av gjennomsiktige partier, forteller minMote-leder Sonia Huanca Vold.

«Tree of Life»-skuespillerinnen Jessica Chastain (35) er også blant stjernene som har lagt sin elsk på den avslørende kjolemoten. Ved flere anledninger har hun satset på antrekk som overlater lite til fantasien. Da hun dukket opp på rød løper i en gjennomsiktig, gul kjole fra Stella McCartney i november i fjor, viste hun hvorfor hun ved flere anledninger er blitt hyllet for sin stilsans av store mote- og livsstilmagasiner som Marie Claire og Vanity Fair.

Country-prinsessen Taylor Swift (23) har også vist stor interesse for avslørende kjoler den siste tiden. Da hun ankom en prisutdeling i Madrid i forrige uke, valgte hun som Lopez å satse på en hvit kjole fra Kaufman Franco. Kjolens dype utringning førte til at hun måtte droppe bh. Det samme skjedde da Swift dukket opp på Golden Globes røde løper i en fotsid, burgunder kjole med gjennomsiktige partier og dyp utringning på ryggen.

– Det ser kanskje ut som stjernene ikke har noe under kjolene, men jeg er ganske sikker på at «puppeteip» spiller en viktig rolle i disse antrekkene, forteller Vold.

Utenlandske medier mener Swift har fått en mer voksen og utfordrende stil. Det beviste hun blant annet da hun dukket opp på People’s Choice Awards i en av kveldens mest utringede kjoler. Antrekket fikk mye skryt av minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

– Utringningen er svært dyp, men likevel sofistikert. Hun gjør helt riktig å kun ha et par store, turkise øredobber i ørene, og de sotede øynene gjør henne til en «femme fatale» i hvitt, sa Vold og kåret Swift til kvelden best kledde.

LES OGSÅ: – Det ser ut som en parykk

LES OGSÅ: Sesongens mest trendy tilbehør er «usynlig»

LES OGSÅ: Trendrapport: Svart og hvitt

Publisert: