Hårproduktet stjernene sverger til

Her er produktet som hevdes å være hemmeligheten bak det skinnende Hollywoodhåret.

Mari Glans
Publisert:

Moroccanoil er den store snakkisen i skjønnhetsbransjen om dagen. Hårproduktene sies å være nøkkelen til det skinnende Hollywood-håret, og regnes som stjerneproduktet i enhver kjendisfrisørs utstyrskoffert.

Moroccanoil er ikke kun en spesifikk olje, men er hel hårserie bestående av hårkremer, kurer, shampo og balsam. Bestselgeren er likevel Moroccan Hair Oil Treatment, som er en olje som kan benyttes på alle hårtyper, og kan brukes både som pleie og stylingprodukt. Oljen hevder å framheve hårfargen, bekjempe brusete hår og gjøre håret enklere å håndtere. Den kan også blandes i hårfarge for å gi et jevnere resultat når man farger håret. I tillegg inneholder oljen UV-beskyttelse, antioksidanter og forskjellige vitaminer for å gi ekstra pleie.

Hemmeligheten ligger i hovedingrediensen, som er olje fra Argantrærne i Marokko. Det hevdes at arganolje har egenskaper som kan fornye strukturen i hårcellene og få tilbake glansen i skadet hår.

Stjernenes budsjettfavoritter!Disse produktene sverger de til

Favoritt på rød løper

- Det handler om glansen og kvaliteten, sa frisør Orlando Pita til Vogue.com backstage på Carolina Herreras visning i New York tidligere i år, og refererte til effekten av den populære håroljen.

- Modellenes hår er så stresset av alle showene at de trenger den virkelig, fortalte Pita. Håroljen ble også flittig brukt på visningene til Derek Lam, Hervé Léger og Erin Fetherston under New York Fashion Week, skriver Vogue.com.

Under Oscar-gallaen må håret til skuespillerne være på sitt aller beste. Stjerner som Maggie Gyllenhaal og Charlize Theron hadde den omtalte oljen i håret da de strålte på den røde løperen. Da Liv Tyler ble fotografert for britiske Elle for noen måneder siden, ble hun så fornøyd med håret sitt at frisøren til slutt måtte gi henne håroljen til å ta med hjem.

Andre kjente tilhengere av Moroccanoil er Salma Hayek, Katy Perry, Reneé Zellweger, Taylor Swift og Jennifer Lopez. Produktene er også en favoritt blant kjente hårstylister, og er en ofte brukt ingrediens når de styler hår til moteserier, visninger under moteukene og store begivenheter i Hollywood, som Oscar-utdelingen og Golden Globes, ifølge Vogue.com

De beste skjønnhetstipsene!Få dem her

Relevante artikler videre:

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Kle deg som stjernene!Bli kul i blazer

Lyst på en sexy festsminke?Slik sminker du sotede øyne

Publisert:

Finn mer innhold om: