Lindsay Lohan får kjoleslakt i britisk presse

Lindsay Lohans (26) avslørende gullkjole får krass kritikk i britisk presse.

I forbindelse med lanseringen av «Liz & Dick» - filmen om Elizabeth Taylors liv hvor Lohan spiller hovedrollen - ble det holdt en privat middag i Hollywood. På den røde løperen dukket selvsagt hovedrolleinnehaveren selv opp. For anledningen var hun iført en gullfarget silkekjole med utskårede partier og spagettistropper. Det vekket oppsikt i britisk presse.

«Elizabeth Taylor ville ikke ha godkjent dette», skriver Daily Mail om Lohans antrekk, og beskriver kjolen som trashy.

Nettstedet mener det er de utskårede partiene med dinglende, røde steiner som trekker helhetsinntrykket ned, men de er heller ikke spesielt fornøyd med Lohans navlering som vises på flere av bildene.

Lohan kombinerte silkekreasjonen med glitrende øredobber og pels over skuldrene à la Elizabeth Taylor, men heller ikke dette falt i god jord hos britene som mener Lohan strever for å likne Hollywood-legenden Taylor.

LES OGSÅ: Norske Guro på Hollywood-premiere med Keira Knightley

Siden det ble kjent at Lohan skulle portrettere Elizabeth Taylor, har Lohan følt presset. I et intervju med «Good Morning America» i slutten av forrige uke snakker hun ut om sine bekymringer.

– Jeg håper min kjærlighet for skuespill skinner igjennom. Jeg har gjort mitt beste, og jeg håper Elizabeth Taylor kikker ned fra himmelen og er fornøyd med det hun ser. Det er skikkelig nervepirrende å spille noen med så mye utstråling, sier Lohan i intervjuet og legger til at hun kan relatere til Taylor på mange måter.

LES OGSÅ : Inga Marte Thorkildsen: – Jeg vil se Varner-fabrikkene

LES OGSÅ: Costume får krass etikk-kritikk Motemagesinet hyller eget designsamarbeid på redaksjonell plass

Hvordan var din opplevelse i dag?