Her sender Marc Jacobs toppløs modell ned catwalken

Marc Jacobs inviterte til pyjamasfest da han sendte modellene ned catwalken toppløse og i truser under gårsdagens motevisning.

Skal vi følge høstkolleksjonen til Marc Jacobs i år, kan vi gå en kald høst og vinter i vente. Designeren viste nemlig fram noen svært lettkledde modeller under New York Fashion Week i går. Med unntak fra glitrende paljettkjoler, kåper i nostalgiske farger og pelsskjerf rundt halsen vandret modellene med jevne mellomrom ned catwalken i hotpants, overdel og lite annet på seg. En modell hadde blitt strippet for overdelen og var ikledd kun en shorts og et par lange hansker.

«Den toppløse jenta var så sexy!» skriver nettstedet Fashionista.com om visningens midtpunkt.

LES OGSÅ:10 høydepunkter fra moteuken i New York

Marc Jacobs (49) hadde hentet inspirasjon fra sin egen nattøygarderobe til årets høstkolleksjon.

– Det har vært mye influensaer og virus i det siste, så jeg har kommet på jobb i pyjamas og joggebukser, sier designeren til WWD.com.

– Jeg har ikke hatt på meg ordentlige bukser på et halvt år, legger Jacobs til som for anledningen var iført en rød silkepyjamas under gårsdagens motevisning.

På grunn av kraftig snøstorm og flyforsinkelser under moteuken i New York, valgte Marc Jacobs å flytte visningen sin fra mandag til torsdag. Designeren er kjent for å lage et spektakulært show og avsluttet moteuken med full pyjamasfest på catwalken. Plaggene som var inspirert av slåbroker og pyjamaser var både glamorøse og stilrene med enkle snitt.

Mens publikum i salen, deriblant regissør Sofia Coppala, skuespiller Christina Ricci og modell Jessica Stam, hadde på seg motehusets klær i svart og hvitt fra vårkolleksjonen, var det en helt annen fargepalett på høstens kolleksjon som var dusere og mer dempet.

Visningsarenaen var dekket med et sepiafilter som nesten var tatt rett ut fra bildedelingstjenesten Instagram - og lyssettingen ble enda mer forsterket av den store solen midt på catwalken. Om det var solnedgang eller oppgang var derimot uvisst, men nettstedet Fashionista.com hadde ikke hatt noe i mot å være med på hele festen.

«Marc Jacobs-jenter forlater visst pyjamasfesten med buksene sine av. Eller toppene av. Det virket som en veldig morsom fest», skriver motenettstedet.

Hvordan var din opplevelse i dag?