I sminkepungen til en ekte fashionista

Blogger, modell og fashionista Marianne Theodorsen (29) er håpløs når det kommer til fancy sminketips og går gjerne uten sminke til hverdags.

Marianne, som i går vant prisen for Dagens outfit under Vixen Blog Award, jobber på Voga i Oslo og er en av de norske bloggerne som har gjort seg kjent internasjonalt på grunn av sin stilsans. Mariannes blogg er proppfull av inspirasjon og tips om og rundt mote, men det er til minMote hun avslører sine skjønnhetstips.

– Jeg har veldig sensitiv og tørr hud, og jeg har prøvd og feilet mye i min ungdom. Nå sverger jeg til Hydra Calm serien fra REN i tillegg til A-Krem fra apoteket. Produktene gjør underverker for huden min. I tillegg bruker jeg Serum Fabuleux fra L`Occitane under dagkremen, og Advanced Night Repair Concentrate fra Estee Lauder under nattkremen. Om huden er ekstra tørr legger jeg en fuktighetsmaske fra Comfort Zone og lar den virke over natten, avslører hun.

LES OGSÅ: I sminkepungen til Synnøve Macody Lund

Marianne er ikke så flink med sminke, men når hun først tar det ibruk vet hun hva hun liker.

– Jeg sverger til mineralfoundation fra Bekk by Linda Wickmann og rouge fra Bobbi Brown. Om jeg føler meg ordentlig trist tar jeg på meg rød leppestift, og da er den soleklare favoritten Ruby Woo fra MAC. Den er tørr og sitter lenge. Sammen med leppestiften bruker jeg alltid Lip Sealer fra Make-Up Store. Det er en klar flytende lipliner som hindrer leppestiften i å skli ut, forteller Marianne til minMote.

Når Mariannes festplikter kaller, bruker hun litt mere tid foran speilet.

– Da bruker jeg flytende mineralfoundation fra MAC som jeg piffer opp med Strobe Cream fra samme merke. Jeg liker å bruke den på kinnbena og neseryggen for ekstra glød. I tillegge må jeg ha neglelakk. Uten neglelakk føler jeg meg naken. Jeg hamstrer de rimelige småflaskene fra Depend i samtlige godisfarger, fortsetter hun.

På øynene sverger hun til Eye Shadow Palette i Matte Chocolates palette fra IsaDora.

– Skyggene er matte og lette å jobbe med, hvilket betyr at jeg kan gå ut døra uten å føle meg som en vandrende sminkekatastrofe.

LES OGSÅ: Seks ansiktsmasker du kan lage hjemme

LES OGSÅ: I sminkepungen til Kathrine Sørland:- Jeg elsker sminke!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?