Kim og Kanye slaktes for dobbel utringning: - Ekkelt!

JO DYPERE, JO BEDRE: Det var trangt om sitteplassene på Lanvin-visningen i Paris i går kveld, men Kimye klarte å markere seg for det. Foto: Getty Images

Kim Kardashian West (33) og Kanye West (37) sparte ikke på godene da de matchet på moteuken i Paris med kveldens dypeste utringning.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Stjerneparet satt nok en gang på første rad da det eksklusive motehuset Lanvin hadde visning under moteuken i Paris i går. Det er neppe tilfeldig hva «Kimye» har på seg når de går gatelangst i den franske storbyen, men i går kan det se ut til at de hadde gått inn for å matche hverandre.

Droppet bh-en

Både rapperen og realitystjernen hadde dyp utringning da de poserte for fotografene før moteshowet skulle begynne. Kim hadde lagt igjen bh-en hjemme, og det var bare så vidt slagene på den svarte dressjakken dekket brystene hennes. Kanye hadde kneppet opp så å si halve skjorten der han satt ved siden av sin ektefelle.

Hvor mange knapper er det egentlig lov å kneppe opp? Sjekk reglene her!

- Det virker som stjerneparet gjør alt for å få oppmerksomhet – det begynner nesten å bli litt ekkelt! Kim har lenge brukt sine bare bryster som en måte å holde seg aktuell på. Når følger tydeligvis også Kanye etter. Dagen før sikret de seg oppmerksomhet fra paparazzi-forografene ved å ta datteren med seg på motevisning, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

BH-FRI SONE: Iført et kort fjærskjørt og en oversized blazer var Kim Kardashian West et syn for øyet for paparazzifotografene. Kanye matchet konas fargepalett. Foto: Getty Images

- Prøver for hardt

Dette er langt fra det første antrekket som Kim og Kanye matchet i, tidligere samme dag gjestet paret, sammen med Kims mamma Kris Jenner, Balmains moteshow. Lillesøsteren Kendall Jenner har fått fart på modellkarrieren, og går nå på catwalken for de største motehusene, deriblant Balmain.

Stjerneparet hadde på seg matchende antrekk fra Balmain fra topp til tå. Kim var iført en lang hvit kjole med gjennomsiktige partier og etnisk mønster, mens Kanye hadde en mørk blå, lang frakk med gullmønster på brystet i samme etniske stil.

Heller ikke dette antrekket faller i smak hos MinMote-lederen.

- Av og til treffer de, og da kan de se utrolig bra ut, men dette er ikke en av de gangene. De ser rett og slett for «utkledd» ut – de prøver for hardt, sier Vold.

MATCHY MATCHY: Kim Kardashian og Kanye West ser ut til å ha moteuke-garderoben nøye planlagt. Torsdag formiddag gjestet paret Balmains visning iført matchende antrekk fra samme designer. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: