Skuespiller Pia Tjelta lager flere kjoler

KJENDISFAVORITT: I bryllupet til Jenny Skavlan og Thomas Gullestad var Pia Tjelta og Synnøve Skarbø iført Pia Tjelta byTiMo, og Vanessa Rudjord kom i kjole fra Reformation. Foto: Frode Hansen/VG

Samarbeidet mellom Tjelta (39) og den norske klessuksessen byTiMo blusser opp - igjen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

For hele fire år siden ble det kjent at skuespiller Pia Tjelta skulle gjestedesigne for den norske klessuksessen byTiMo. Samarbeidet med sjefdesigner Tine Mollatt ble så populært at duoen lagde hele tre kolleksjoner, til tross for at kjolene også har fått kritikk for de stive prisene.

Kreasjonene, som er så godt som umulig å få tak i, falt dessuten i smak hos både kronprinsesse Mette-Marit som skaffet seg flere spesialsydde modeller, samt stjernen Gwyneth Paltrow. Sistnevnte Hollywood-kjendis lagde dessuten en eksklusiv kolleksjon basert på Tjeltas design for nettstedet sitt Goop.

BRUD

Giftet seg i kjole designet av Tjelta

DEBUTEN: Den første kjolekolleksjonen ble presentert av Tjeltas skuespillervenninner i 2014. Fra øverst t.v: Ellen Dorrit Petersen og Lena Kristin Ellingsen. Midten: Ine Jansen, Petronella Barker og Mariann Hole. Fra nederst t.v: Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Agnes Kittelsen og byTiMos sjefdesigner Tine Mollatt. Foto: Oda Marie Midbøe / VG

Slippes i april

I helgen slapp Tjelta nyheten om at det kommer enda flere kjoler. Den kommende kolleksjonen skal være en relansering av bestselgerne.

– Vi relanserer noen av våre favoritter! Ettersom jeg selvsagt elsker de alle, er det nesten umulig å velge. Hvilken er din favoritt fra piatjeltabytimo?, spør skuespilleren sine 49.000 Instagram-følgere.

I forbindelse med et intervju VG gjorde med Tjelta i forrige uke sa hun at kjolesamarbeidet er et deilig avbrekk fra skuespilleryrket.

– En ny (kjolekolleksjon red. anm.) er på vei, også denne i samarbeid med byTiMo. Kommer nå i april. Det er også noe jeg elsker å jobbe med, det er så annerledes enn skuespilleryrket.

A post shared by piatjelta (@piatjelta)

Markedssjef for byTiMo, Elisa Mollatt, er hemmelighetsfull, men har følgende å si inntil videre:

– Så var nyheten ute av sekken! 3. april kommer det flere kjoler fra byTiMo og Pia Tjelta. Favorittene fra de tidligere kolleksjonene blir laget opp igjen, grunnet høy etterspørsel, og ikke minst fordi vi har det utrolig moro når vi jobber sammen!

Publisert: