Iselin Steiro landet prestisjetung forside

VETERAN: Iselin Steiro har gjort både catwalk-show og motekampanjer for flere av verdens største designere. Foto: Getty Images

For andre gang pryder den norske supermodellen Iselin Steiro (32) forsiden på franske Vogue.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Iselin Steiro er kjent som Norges største supermodell gjennom tidene. Hun har gjort flere prestisjetunge oppdrag i sin karriere som modell.

Nå har hun igjen landet forsiden på den franske utgaven av Vogue.

Steiro avslørte den nye forsiden, og sin nye kortklipte frisyre, på sin egen Instagram-konto.

Utgaven er dedisert til sterke kvinner, og navn som Isabel Marant og Adwoa Aboah har også fått plass i magasinet.

Det var motenettstedet Melk & Honning som først omtalte coveret. Iselin Steiro har i en årrekke vært tilknyttet modellbyrået Team Models i Oslo. Modellmamma Eivor Øvrebø sier til magasinet at det nye coveret på det som er et av verdens mest toneangivende motemagasiner vekker oppmerksomhet.

– Dette coveret er fantastisk og hun har allerede fått stor respons internasjonalt.

Steiro har tidligere hatt lange, lyse lokker, men har nå latt dem falle til fordel for en kort «pixie»-frisyre.

– Og med den nye «sveisen» blir trøkket enda større. Noen modeller skjønner at endring må til i blant – dét gjør Iselin, fortsetter hun til nettstedet.

Modellen Steiro har til sammen hatt hele sju Vogue-cover. Nå studerer hun arkitektur og er gift med skuespiller Anders Danielsen Lie. Sammen har de en datteren Sara.

Hun har tidligere fortalt at to mål for karrieren var å lande en Hennes & Mauritz-kampanje og forsiden på franske Vogue, noe hun nå har klart for andre gang.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.