Kjendisene elsker denne eksklusive penge-vesken

Beyonce og Alexander Wang seddelveske

Vesken til den nette sum av omtrent 40.000 kroner fikk sosiale medier til å koke. – Dette er vesken alle snakker om, ifølge moteekspert. 

Maiken Svendsen
Publisert:
Beyonce og Alexander Wang seddelveske

Beyoncé på Tidalarrangement i New York tirsdag. Foto: Getty Images.

Beyonce og Alexander Wang seddelveske

Veske fra Judith Leiber X Alexander Wang. Foto: Produsenten

Tirsdag kveld gikk Beyoncé den røde løperen i en smaragdgrønn kjole, lilla pels sjal og en clutch som får mye oppmerksomhet. Blant annet Huffington Post skriver om vesken fra Alexander Wang i samarbeid med den legendariske tilbehørsdesigneren Judith Leiber.

Den runde clutchen ser ut som en seddelbunke, den er dekket med 10.263 blanke, grønne, svarte og våpenmetallfargede Swarovski-krystaller. Vesken lukkes med en tykk gummistrikk som også ser ut til å holde seddelbunken samlet.

untitled link

På Alexander Wang sin amerikanske nettbutikk er vesken utsolgt, og har en prislapp på nette 39.721 kroner.

– Det er clutchen alle snakker om. Spesielt etter at Beyoncé ble sett med den på den røde løperen under et Tidal-event i New York for et par dager siden. Og Kim Kardashian for ikke lenge siden. Det fikk selvsagt sosiale medier til å koke, og nå er den overalt, sier Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir.

untitled link

Den er dog ikke for alle. Det er kun 20 vesker som er laget, og Einarsdottir peker den svimlende prislappen som viser at denne kun er for en liten gruppe mennesker.

– Det er kult med samarbeid som kommer litt ut av det blå, jeg tror kanskje det er fremtiden for designersamarbeid. Prisen gjør at denne kun er tilgjengelig for en svært liten gruppe mennesker, men jeg er helt sikker på at vi vil se vesker inspirert av denne clutchen både i kjedebutikker og high street før noen rekker å si «money roll», avslutter hun.

untitled link
Publisert: