Viste frem crocs med fôr på London Fashion Week

OMSTRIDT: Crocs med saueskinn er Christopher Kanes seneste forsøk på å gi skoene en oppsving.
OMSTRIDT: Crocs med saueskinn er Christopher Kanes seneste forsøk på å gi skoene en oppsving.Foto: Catwalking Getty Images

Designeren Christopher Kanes sender modellene sine ned catwalken med det omstridte fottøyet for andre gang. 

Det er høytid for motebransjen, og en rekke kjente og mindre kjente designere viser frem de største trendene for den neste sesongen i flere av verdens største byer.

I London ble de største visningene gjennomført forrige uke, men blant dem som viste denne uken er Christopher Kanes.

Designeren som sendte glitrende crocs ned catwalken forrige sesong, ifølge Harpar's Bazaar. I år valgte han samme skoene, men fôret med saueskinn og pels.

«Så de passer til høsten», skriver magasinet, til tross for at crocs ikke fikk den oppsvingen designeren kanskje hadde håpet på forrige gang.

Huffington Post skriver at til tross for designerens ønske om å gjøre skoene trendy, så er de usikre på om han lykkes i å gjøre de noe utskjelte skoene til noe man ønsker å investere i.

Kolleksjonen varierer fra det metalliske, til pasteller og mye mønster. Ifølge det anerkjente motemagasinet W så er designeren inspirert av abstrakt kunst, og denne sesongen har han også trukket inn verdensrommet i sine metalliske antrekk.

SAUESKINN: Stylet med blondekjole og en tykk jakke med matchende for prøver Christopher Kane nok en gang å gjøre crocs trendy.
SAUESKINN: Stylet med blondekjole og en tykk jakke med matchende for prøver Christopher Kane nok en gang å gjøre crocs trendy.FOTO: Catwalking Getty Images
MINIKJOLEN: Den korte blomstrete kjolen gjøres høstvennlig med pels i crocsene.
MINIKJOLEN: Den korte blomstrete kjolen gjøres høstvennlig med pels i crocsene.FOTO: Catwalking Getty Images
MØNSTER: Den fotside kjolen med mye mønster klarer ikke ta oppmerksomheten helt bort fra de pelsfylte crocsene.
MØNSTER: Den fotside kjolen med mye mønster klarer ikke ta oppmerksomheten helt bort fra de pelsfylte crocsene.FOTO: Mike Marsland Getty Images

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?