Shop designerklær til halv pris

Endelig er net-a-porters outlet åpnet. Nå kan du shoppe designerklær til halv pris.

silje
Publisert:

De som allerede har sjekket ut designeroutleten, TheOutnet, vet at du kan finne merker som Marc Jacobs, Zac Posen, Miu Miu og mye mer, til meget gode priser. Prisene er redusert med mellom 50-80 prosent.

MinMote.no - Norges største moteside

Er du bekymret for å kjøpe designerplagg på ebay, er dette et godt alternativ. For eksempel har butikken både Marc Jacobs og Mulberry-vesker til halv pris, noe som burde passe for en slunken lommebok i disse finanskrisetider.

MinMote.no - Norges største moteside

Personlig gikk jeg først til skoavdelingen og så til veskene. Av skoene som ligger ute ønsker jeg meg Chloè sandalene, som er perfekt denne sommeren, eller et par Jimmy Choos. Sko og vesker er gode investeringsobjekter og jeg synes de ofte er verdt litt ekstra penger hvis det er god kvalitet. Da varer de så mye lenger.

Jeg kommer også til å følge med på oppdateringene og nyhetsvarsler, for her kommer det til å bli rift om de gjeveste tingene. Neste uke får de blant annet inn endel Marc Jacobs, og siden det er en av mine favorittdesignere, kommer jeg nok til å følge nøye med. Butikken lover også gode tilbud og konkrete designersalg som kun varer en viss periode.

PSST: Keen på flere gode tilbud? Idag kan du shoppe Diesels Black Friday på 30 prosent, eller kanskje finner du en veske full av penger?

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: