Gårsdagens og Selected Brands

To tøffe herrer på visningen til Selected Brands på Grand Hotel i går. David og Espen, begge i Marc by Marc Jacobs solbriller.

Noora Noor på scenen.

Safari, lekre krydderfarger og innslag av dyreprint til neste sommer.

Duse pasteller og innslag av blå toner hos Selected Brands.

Sporty chic og viltert hår. Digger denne skjønnhetslooken for neste sommer!

Nydelige Marthe Krogh avsluttet showet på takterassen på Grand Hotell.

Hei og hopp!

I går var en veldig hektisk dag med mye løping. Føler jeg har løpt Oslo rundt og beina lider littegrann i dag. Jeg fikk i allefall med meg et par visninger innimellom intervjuer og et meget presset program. Blir så som så med mye oppdateringer, siden jeg har ekstremt mye å gjøre og ikke er helt i form. I går var jeg blant annet på visningen til Springbrett og Selected Brands på Grand Hotel. Men dro hjem før Fam Irvoll, da hadde jeg feber og følte meg helt elendig.

Mye spennende å se fra de unge talentene som vant Springbrettkonkurransen, håper de får den hjelpen de trenger videre. Visningen på Grand Hotel var av et litt annet kaliber, her var det ikke spart på noe og modeller fra Team, lekker catwalk og god underholdning sørget for en glamorøs setting under moteuken. Selv ikke de pågående mørke skyende kunne legge en demper på stemningen hos publikum.

I dag gleder jeg meg til Linn Renée Blegeberg og Nina Jarebrink.

Antrekk: I går løp jeg rundt i noen nye favoritter. Jakke fra Gina Tricot, skjørt og topp fra H&M, boots fra Whyred, solbriller Miu Miu, armbånd fra Mango og veske fra Marc by Marc Jacobs.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?