Sjekk Charlenes vågale stil - slik har du aldri sett henne

Etter et år med kun beige og grå antrekk ser det endelig ut til at fyrstinne Charlene (34) har våget seg ut av sin komfortsone - nå viser hun frem en ny og sexy stil.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Fyrstinne Charlene av Monaco har siden sitt bryllup til Fyrst Albert hatt en lite iøynefallende klesstil. Hun har stort sett vist seg i grå og beige antrekk som har vært svært lite flatterende for den vakre 34-åringen. Dette har fått mye oppmerksomhet både i det lille fyrstedømmet og i resten av verden hvor hun flere ganger har fått kritikk for sin trygge, men akk så kjedelige klesstil.

Nå ser det altså ut som pipa har fått en annen lyd. For nå roser den amerikanske nettsiden Huffingtonpost den tidligere svømmeren for hennes nye og lekne kles- og hårstil. De slår stort opp at prinsessen endelig har oppdatert garderoben sin med stort hell.

LES OGSÅ: Moteekspert om Justin Bieber: – Jenter elsker gutter som pynter seg

Den nye stilen ble vist frem i helgen da paret var tilstede ved åpningen av Monacos legendariske Formula One Grand Prix mesterskap.

Iført en tettsittende sort og hvit kjole fra designeren Akris sommerkolleksjon med bilmønster og nude pumps, strålte hun ved siden av sin mann. Som prikken over i-en og i ekte Hollywood stil hadde Charlene valgt et par store solbriller og knallrød leppestift.

Men det er ikke bare garderoben som har fått seg en make- over, også de lyse lokkene har forandret stil og er nå klippet i en flott pixie bob. Charlene har dumpet den halvlange frisyren til fordel for en av sesongens heteste hårtrender, og hun fremstår nå som flottere enn noen sinne.

LES OGSÅ: : Sjekk Mette-Marits indianerøredobber

LES OGSÅ: : Märtha Louise - fra hestejente til eventyrprinsesse

Publisert:

Finn mer innhold om: