Vinn flotte premier i minMotes Julekalender

I hele desember kan du delta i minMotes Julekalender og vinne fine mote-og skjønnhetspremier.

Dan Kåre Engebretsen
Publisert:

DAGENS VINNER ER TRUKKET: Dagens vinner er Nina med mail miss_pinkyyy@hotmail.com. Vinneren vil bli kontaktet.

I morgen går startskuddet for årets julekalender på minMote. I løpet av hele desember kan du vinne flotte premier hver dag på minMote. Vi skal dele ut premier fra blant annet Koma, Lindex, Cubus og Bianco. Hver eneste dag vil det komme en ny premie i dagens luke, som du kan være med å konkurrere om. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på dagens spørsmål under den aktuelle luken og du er med i trekningen om dagens premie. På slutten av hver uke vil vi trekke vinnere og sende ut premier.

Konkurransen starter 1. desember, men allerede i dag vil medlemmene av minMote-Klubben ha mulighet til å delta i en førkonkurranse. Er du medlem av minMote-Klubben, så kan du delta allerede nå og har muligheten til å vinne en varm lue i rent ull og et lekkert armbånd i brunt skinn med gullfarget ring med swarovski stenerfra Morami. Det eneste du trenger er å legge igjen din kommentar og ditt svar på dagens spørsmål i feltet under.

Dagens spørsmål er: Hvilken Victoria's Secret-modell saksøker et spansk manneblad for å ha retusjert bort undertøyet hennes?

Svaret finner du i en av sakene på minMote.

Publisert:

Finn mer innhold om: