Halloween-sminken som gjør deg til kveldens dronning

Årets skumleste høytid er på trappene og har du ennå ikke funnet et Halloween-kostyme begynner det å haste. Dette er dessuten en ypperlig anledning til å gå amok med sminken - som du fikser på null komma niks med minMotes Halloween-guide.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Inspirasjon kan du dessuten få av supermodellen Heidi Klum, som hvert år holder en forrykende Halloween-fest fullspekket med kjendiser. Selv sier hun sexy katt, vampyr og Frankensteins brud er hennes favoritt-kostymer.

VGTV: Dette er make-up-studentenes halloween-tips:

Med disse produktene blir du kveldens dronning i ekte Heidi Klum-stil:

Løsvipper

Ingenting har større dramaeffekt enn ett par løsvipper. Festes med blankt eller hvitt lim på vippene.

Øvelse gjør mester og det kan være lurt å «prøvekjøre» vippene før den store festen.

Glitter

Alt som glitrer er gull og her er det bare fantasien som setter begrensninger. Glitter får du på tube, spray eller løsglitter og det kan sprayes i håret eller på kroppen. Legg det for eksempel rundt øynene eller på leppene - glitre vil du gjøre uansett.

Negler

Neglefolietrenden har gjort det superenkelt å være ekstra kreativ på Halloween. Her er det bare å leke seg med mønster og farger og det samme gjelder for den tradisjonelle neglelakken. Flere av de mest kjente neglelakkmerkene har dessuten egne kolleksjoner med Halloween-tilpasset lakk.

Kontaktlinser

Hva med katteøyne eller blodsprengte øyne på årets skumleste fest? Flere nettesteder og optikere selger linser med og uten styrke. De fleste varer opp til et år eller kommer som engangslinser.

Fettsminke

Mye av det du allerede har i sminkeskapet kan brukes på Halloween. Tenk utenfor boksen og bruk for eksempel leppestift som rouge. Trenger du derimot farger som sitter godt og er mer heldekkende er fettsminke ett godt alternativ.

Lys i mørket

Bli festens lyspunkt når mørke senker seg. Selvlysende produkter er en sikker måte å skille seg ut på. Du har sikkert sett Nikki Minaj og Ke$sas musikkvideoer som har rullet og gått den siste tiden. La deg inspirere å bruk fluo-sminken på hele kroppen - og sørg for at det er black lights på festen.

Les mer om sminke her:

Slik sminker du deg som Mette-Marit. Her!

I sminkepungen til Synnøve Macody Lund. Her!

Titt i sminkepungen til Maya Vik. Her!

Publisert: