Kilehæl på moten

Noen sommersko går vi aldri lei. Sko med kilehæl er både trendy og behagelig på foten.

silje
Publisert:

Synes du de tårnhøye stilettene er vanskelig å balansere på? Da dropper du de aller høyeste hælene til fordel for de mer komfortable skoene med kilehæl.

Sko for alle

Sko med kilehæl kan ofte føles behageligere på foten enn høye, tynne hæler. En modell med platå foran, gjør det lettere å balansere og er et godt utgangspunkt for deg som ikke er vant til de aller høyeste hælene. Velg enten en lav modell i sandalform, eller sats på de høyere modellene med platå foran.

Vårens lekreste sko følger motebildet og byr på mønstre, sterke farger eller mer nøytrale toner.

Brune, beige eller lyse modeller har en forlengende effekt og passer til det meste i garderoben. Bruk de gjerne sammen med plisséskjørt i duse farger, blomstrete kjoler, korte shorts eller lyse herredresser.

Mote-Silje bruker ofte sko med kilehæl. Her er hennes nyeste kjøp!

Knallfarger

Synes du de naturlige fargene blir litt kjedelige, så er det bare å kjøre på med knallfarger som gult, grønt eller fuksia. Det skaper garantert liv og farge i garderoben. Prøv deg på en av sommerens største trender, «color blocking» der du kan leke deg med sterke farger fra topp til tå.

Polkadottene og de maritime stripene går aldri av moten og kilehæl i sjømønstrene er den perfekte følgesvenn for en dag på stranden. Espadrillosmodellene er sommerlige og lekre til en hvit kjole på en varm sommerdag.

Kilehælene er et glamorøst alternativ til ballerinaskoene og de svikter aldri, selv på sightseeing og på brostein i storbyen.

Produktinformasjon:

På topp fra venstre: Sko med striper fra H&M ca 299 kr, sko med kirsebær fra Zara 959 kr, sandaler fra The Outnet ca 1140 kr, ferskenfarget fra Paloma Barcelo ca 1850 kr hos netaporter.com, svarte fra nelly.com ca 280 kr.

Andre rekke fra venstre: Brune fra Zara ca 679 kr, røde fra H&M ca 299 kr, svarte fra Christian Louboutin ca 5900 kr hos netaporter.com, brune fra Aldo ca 700 kr, grå fra asos.com ca 420 kr.

Nederst fra venstre: Rødbrune fra Ecco ca 1100 kr, grønne fra asos.com ca 855 kr, batikk fra Toms ca 799 kr, beigegule fra Aldo ca 899 kr, gullfarget fra Michael Kors ca 1299 kr hos Brandos.no

Relevante saker videre:

Kvinner husker sitt første skokjøp bedre enn sitt første kyss. Les mer her!

Vondt i føttene av høye hæler?Kan dette være løsningen?

Publisert: