Sukkertøyfest i vår - 20 pastellkupp fra 40 til 500 kroner

Sukkersøtt er helt riktig denne sesongen. Hent inspirasjon i is- og godteridisken og gå våren i møte med lekre pastell- og sorbetfarger.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Søtt, lyst og feminint skal det være, enten du velger klær, tilbehør eller sminke i pastellfarger.

Pastellkledde modeller strømmet nemlig nedover catwalken under vår- og sommervisningene, og mange designere valgte å mikse ulike farger.

Både Vogue, Harper's Bazaar og motenettstedet Style.com har utropt pastellfarger til en av sesongens heteste trender og det er ingen grunn til å tømme lommeboka for å stjele catwalk-stilen.

Vårens kanskje søteste pastell-look kommer fra 3.1 Phillip Lim, som mikset og matchet mintgrønt, lys lilla, gult, blått og rosa i sine antrekk. En ekte fargefest, kun avbrutt av eksklusivt tilbehør i sort skinn.

Diane Von Fürstenberg har dessuten laget den perfekte sommerkjolen - en ferskenfarget gudinnedrøm som er perfekt til solbrun hud.

Ralph Lauren viste en mer voksen look med silkestoffer i lyse fargekombinasjoner.

Også på skjønnhetsfronten bugner det av pastellfarger denne våren. Skjønnhetsgigantenes vårkolleksjoner er spekkfulle av lyse farger som turkis, mintgrønn og rosa, og særlig når det gjelder neglelakker ser grønt ut til å bli den store fargen.

Les skjønnhetsekspertenes dom over vårsminken her.

Den gladeste fargepalletten finner vi hos YSL, men de rimeligere sminkemerkene har også kastet seg på pastelltrenden. Blant annet har både Essie og kjendisfavoritt Deborah Lippman en rekke lekre neglelakker i sukkertøyfarger.

Med andre ord kan det ikke bli for søtt i vår og det trenger ikke koste skjorta å kaste seg på trenden.

Pretty in pink:Kast deg over vårens mest feminine trend

Vårens undervannstrend:Slik bruker du den!

Valentino-fletten:Lag den på 1-2-3

Fargefest i 2012:Les dommen over vårens sminke

Publisert:

Finn mer innhold om: