Karl Lagerfeld uteble fra Chanel-visning

VAR IKKE PÅ MOTESHOW: Karl Lagerfeld droppet sin egen visning. Her er han på catwalken forrige gang Chanel hadde moteshow. Foto: Reuters.

Designer Karl Lagerfeld (85) var ikke på sitt eget moteshow. Det har ført til rykteflom om designerens helse.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det er stor tradisjon for at designeren går ut på catwalken etter at alle modellene har vist frem det som er siste nytt for å ta imot applausen fra publikum.

Under Chanels haute couture-visning i Paris tirsdag, var det en viktig person som uteble: Chanel-sjefen selv.

KLÆR

Gjorde om catwalken til Chanel-strand

Karl Lagerfeld er en skikkelig veteran i bransjen, og nå har han for første gang gått glipp av et moteshow. Han har jobbet for motehuset siden 1983.

– Mr. Lagerfeld, som følte seg sliten, spurte direktøren for motehusets studio, Virginie Viard, om å representere ham og hilse på gjestene, har Chanel uttalt til WWD.

TOK OVER FOR LAGERFELD: Karl Lagerfeld ba studiodirektør og samarbeidspartner Virginie Viard om å gå sammen med årets Chanel-brud. Bruden var kledd i en glitrende badedrakt og hadde slør i håret. Foto: AP.

Finalen på Chanel-visningen er kjent som et av de store høydepunktene i haute couture-programmet. Tradisjonelt har Lagerfeld vist seg på catwalken i Grand Palais sammen med sesongens brud, men i år var det altså Viard som fikk jobben. Det ryktes at det er Viard som vil ta over som kreativ direktør for merket, og hun har fulgt Lagerfeld til visninger det siste året.

KLÆR

Pharrell gikk på catwalken for Chanel

Spekulasjoner rundt 85 år gamle Lagerfelds helse har lenge sirkulert, og har ikke avtatt etter at han uteble fra visningen.

Chanel holder sine neste visninger i begynnelsen av mars og mai, og det er knyttet stor spenning til om Lagerfeld vil dukke opp.

NYHETER

CHANEL SIER NEI TIL EKSOTISK SKINN OG PELS

Chanel

Chanels haute couture. Foto: AFP.

Chanel

Chanels haute couture. Foto: AFP.

Chanel

Chanels haute couture. Foto: AFP.

Chanel

Chanels haute couture. Foto: AFP.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.