Rihanna roses for premierekjole: – Hun overgår seg selv

FESTKLEDD: Rihanna kledd i Givenchy på rød løper. Foto: AFP

Superstjernen strålte i kjole på premierefesten til «Ocean's 8» i New York onsdag kveld.  

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Rihanna har den siste tiden tatt en rekke nye karrieresteg. Artisten har lansert både sminke- og kleskolleksjoner, og nå er hun også aktuell som skuespiller.

Onsdag var det duket for premiere filmen «Oceans 8» i New York. Rihanna har en rolle sammen med blant andre Sandra Bullock, Cate Blanchett og Anne Hathaway.

For anledning hadde hun på seg en metallisk kjole med volanger fra Givenchy designet av Claire Waight Keller, øredobber fra Bvlgari, ringer fra Le Vian og stroppesandaler med høye hæler fra Manolo Blahnik.

Britiske Waight Keller designet også brudekjolen til Meghan Markle.

STJAL SHOWET: Rihanna hadde på seg kjole designet av samme designer som sto bak bryllupskjolen til hertuginne Meghan. Foto: Reuters

Det storslåtte antrekket var matchet med det som ifølge Harpers Bazaar trolig er sminke fra hennes eget merke, Fenty Beauty. Hun hadde lilla øyenskygge og lilla, metalliske lepper som sto i stil med kjolen.

Les også: Rihanna hyller mangfold med ny undertøyskolleksjon

Vogue roser antrekket til skyene.

– Ingen gjør rød løper som Rihanna. Hun overgår seg hele tiden. Hun dreper konkurransen hele tiden ved få tak i couture-antrekk som ingen andre kan få klørne i, skriver det amerikanske motemagasinet.

Kjolen er nemlig fra Givenchy sin høstkolleksjon som er langt unna butikkhyllene. Men hun er ikke den aller første som fikk tak i kjolen. Kendall Jenner har den nemlig på seg på forsiden av amerikanske Elle sin Juni-utgave, opplyser magasinet selv.

NYHETER

Dukket opp i sokker til 9651 kroner

Ocean's 8 har bare kvinner i hovedrollene. Filmen utspiller seg på Met gallaen i New York, som ofte blir beskrevet som årets viktigste begivenhet i motebransjen.

STJERNESPEKKET PREMIERE: Fra venstre: Cate Blanchett, Awkwafina, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter og Rihanna. Foto: Reuters
Publisert: