Se Pete Davidsons modelldebut

MODELL: Komiker Pete Davidson gjorde modelldebut for Alexander Wang. Foto: AFP

Komikeren (25) viste fram nye sider ved seg selv da han var modell på visningen til Alexander Wang.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Pete Davidson er kanskje mest kjent fra TV-showet «Saturday Night Live», men nå har nok en karriere å spille på. Fredag kveld gjorde han nemlig sin modelldebut for ingen ringere enn den amerikanske designeren Alexander Wang.

Showet, hvor vårkolleksjonen for 2020 ble vist, ble holdt på Rockefeller Center i New York City. Ifølge People skal Davidson ha fått jubel da han spradet nedover catwalken.

PÅ CATWALKEN: Pete Davidson på catwalken på Rockefeller Center i New York City. Foto: Reuters

Davidson hadde på seg en stram, hvit singlet som viste fram noen av hans mange tatoveringer. Han hadde også på seg en sort caps bak fram som hadde Alexander Wang-logo, samt en bukse hvor det en beinet var sort skinn og det andre lys denim. Buksen ble holdt oppe av et hvitt logo-belte og på føttene hadde han et par svarte sneakers.

Ifølge Vogue skal han ha gått nedover catwalken med et seriøst ansiktsuttrykk.

– Alt i alt var den 25 år gamle komikeren ganske bedårende, skriver magasinet.

NYHETER

Ariana Grande dekket over kjæreste tatovering

Davidson var dog ikke den eneste stjernen på catwalken. Han var i godt selskap med blant andre supermodellene Kendall Jenner og Kaia Gerber.

SUPERMODELL: Selv om Davidson debuterte som modell, var det flere på catwalken som visste akkurat hvordan de skulle gjøre det – blant andre Kendall Jenner. Foto: AFP

På første rad satt det som ofte omtales som motebransjens aller mektigste, redaktør for amerikanske Vogue Anna Wintour. Men visningen var åpen for alle, så New Yorkere kunne få et innblikk i den eksklusive verdenen. Visningen var nemlig en feiring av «det store eplet», hvor merket er basert og har vokst ut fra. Gjestene ble derfor møtt av Frihetsgudinnen og fikk servert streetfood.

MINIKJOLE: Kaia Gerber ble kledd opp i minikjole med "off shoulder"-effekt. Foto: AP Photo/Jeenah Moon.

Se også: Norske Emma på catwalken for Gucci

Kolleksjonen var typisk Alexander Wang, og var preget av denim og skinn mikset med et rocka og sporty uttrykk. Det var en nøytral kolleksjon med hovedfokus på sort, hvitt, beige og utvasket denim.

Publisert: